BOREK - opinia (1) z*******Y SERWIS w końcu trafili się LUDZIE DOBREJ ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!! BOREK Rewelacja (1) Wymiana ekranu w lumi 820 trwała 15 minut. Obsługa bardzo miła. Polecam :) Omen Bardzo szybka naprawa i miła obsługa (1) W bardzo szybki sposób wymieniony głośnik w mojej Lumii 620, trwała 2... AjTee
EKSPRESOWA NAPRAWA GWARANCYJNA (1) Telefon SXT oddałam tydzień temu do naprawy na gwarancję, bo przestał... peppie. Bardzo zadowolona (1) Rozlał mi się wyświetlacz, po tym jak telefon spadł mi na chodnik. Dzwoniłam... ola Puntk przenisony. (1) dzisiaj chciałem oderbrać telefon z naprawy z serwisu na Wałach Jagelońskich,... Tom Wymiana pęknietego wyświetlacza w telefonie Nokia Lumia 820 - punkt we Wrzeszczu (1) Telefon zaniosłam do serwisu w czwartek, w piątek był gotowy. Miła i szybka... Nika TO JEST SERWIS AUTORYZOWANY!!!!!!?????? (1) Dzwonię i pytam ile kosztuje naprawa IMEI w Galaxy S3 skopanym poprzez złe... Martin Oddałam do nqaprawy tablet samsung galaxy note ne8000 (1) Jestem mile zaskoczona realizacją obsługi. Oddałam w poniedziałek tablet do... Sylwia Kasia - opinia (1) Oddałam telefon z pękniętym lcd szybko i sprawnie wszystko załatwione telefon... Kasia Nie polecam (1) Oddałam telefon do naprawy na gwarancję, był "naprawiony" już na drugi dzień.... Paulina Miło i profesjonalnie - polecam! (1) Zaniosłem Nokię mojej Mamy z pękniętym ekranem i panelem przednim (po upadku... Narciso Mimo negatywnych opinii oddałem telefon do naprawy (1) Dla mnie ekstra. Po dwóch dniach telefon na gwarancji został naprawiony i... KM Paranoja (1) Obsługa fatalna - czekałam na informacje na temat wyceny wymiany elementu... Klientka Poziom obsługi oraz kultury osobistej pracownika - żenujący. (1) Kilka dni temu oddałam swój telefon do naprawy do serwisu BIMIT-BIS, tylko... Julia nie polecam (1) Oddałam Nokie C6 do naprawy, miałam problem z wyświetlaczem, przestał się... Oliwia OMIJAC TEN SALON (2) WITAM NIEDAWNO DALAM DO NAPRAWIENIA ZEPSUTY GLOSNIK W TELEFONIE ( na... NINA Szybkie i skuteczne naprawy (1) Oddalem dwa telefony do naprawy, jeden zostal zrobiony jeszcze w tym samym... Artur obsługa fatalna (1) W salonie czułam się jak intruz. Najpierw czekałam aż pracownik zakończy... Ilona Nadolska Partacze! (3) Niedawno podrzuciłem im moją Nokię C3 do naprawy gniazda ładowarki, jednak... Lisu