Nie polecam (1) Nie polecam.Jedna wuelka porażka. Na reklamacje czekałam ponad 3 tyg. W... Magda Godny polecenia (1) SUPER, wymiana wyświetlacza w S7 przebiegłą bardzo sprawnie, zgdonie z... Bartosz Maciejewski świetnie i szybko i skutecznie (1) Serwis godny polecenia, działają szybko i fachowo. Warto zaufać. AW
Serwis super (1) Niesamowita obsluga...wlasciwi ludzie na wlasciwym miejscu.expresowa... Ryszarda Drozdowicz Restartująca się lumia 640 dual sim (1) oddałem 18.03.2016 telefon lumia 640 dual sim do serwisu, powód zacinanie się... Marek Nie polecam (1) S6 oddana na gwarancji producenta z powodu plamy na wyświetlaczu, która... Marcin Polecam, polecam, polecam! (1) Przyszedłem z tabletem SAMSUNG Tab2, gdzie do kieszeni karty SIM włożyłem za... Krzysztof Koszt naprawy 0 zł, czas naprawy 30 sekund (1) Galaxy S3, rozmówcy gsm mnie nie słyszeli, ale przez skype, czy viber... Marcin Polecam (1) Szybka naprawa serwisowa, bez komplikacji, w miłej atmosferze. Nie ma się do... FF Bardzo mocno polecam ten salon. (1) Szybko, konkretnie, bezproblemowo. Adam Bardzo dobry Serwis! (1) Telefon wczoraj oddany-dziś odebrany:pełna satysfakcja:polecam... Wojciech klient - opinia (1) Telefon naprawiony szybko, jednak blondynka pracująca w serwisie -... klient Naprawa gwarancyjna (1) Jestem bardzo zadowolony z serwisu i obsługi. Oddałem do naprawy SM-G800F S5... Rysiek personel to jakiś koszmar (1) 3 dni czekałam na jakąkolwiek wiadomość .. niestety bardzo niekompetentna i... Syla Wymiana wyświetlacza (1) Wyświetlacz w Galaxy S5 wymieniony na gwarancji w dniu oddania do serwisu.... Maciej polecam (1) Samsung S4 został naprawiony w ciągu jednej doby. Miła obsługa, serwis... klient Obsługa serwisu - totalna pomyłka (1) Pani tam obsługująca to totalna pomyłka, brak wiedzy, i nie potrafiąca... Ania obsługa i jeszcze raz obsługa! (1) Mam wrażenie ze w tym serwisie pracuje tylko jeden miły Pan chyba…... anonimowy Obsługa beznadziejna (3) Obsługa nieuprzejma i arogancka. Miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać z... niezadowolony klient Gorąco polecam (1) Witam gorąco polecam serwis BIMIT-BIS jakość obsługi wzorowa ,oddałem tam... Adam