Polecam serwis iPhona (1) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Naprawa iPhone przebiegła bardzo szybko... Jurek Polecam (1) Bardzo miła obsługa i kontakt telefoniczny oraz bardzo szybko wykonana... Marcin Jak najbardziej Polecam! (1) Szybko tanio i fachowa obsługa. Bardzo dobry serwis ,godny polecenia .Pozdrawiam Paweł
SAMSUNG S8 (1) Jestem mile zaskoczona oddawałam telefon Samsung S8 na naprawę 2 godzinną już... Katarzyna Polecam szybka naprawa :) (1) Jak najbardziej na plus, miła obsługa i mimo poważnej usterki naprawa nie... Janek Tyson (1) Super szybko i profesjonalnie Super szybka naprawa na oryginalnych częściach... Tyson Samsung (1) Profesjonalna do tego miła obsługa wyczerpująca informacja i najważniejsze... Kaj Rocky ;-) (1) Szybko, tanio i fachowo. Polecam Rocky Samsung A5 (2) Firma godna polecenia, bardzo szybka realizacja,pełen profesjonalizm.... Rafał Polecam jak najbardziej, pełen profesjonalizm!! (2) Fachowa , miła obsługa, usługa naprawy ekranu wykonana w ekspresowym tempie,... Joanna Oby więcej takich serwisów:) (2) Dzięki temu serwisowi mogę z czystym sumieniem polecać telefony Samsunga-... Sara Bardzo dobry serwis (2) Bardzo dobry serwis. Telefon naprawiony szybko, zrobione nawet więcej niż... Piotr Polecam (2) Szybko, Sprawnie i Przyjemnie. Naprawa gwarancyjna błyskawiczna i skuteczna.... Paweł Pełen profesjonalizm (1) Naprawdę rzadko się dzisiaj zdarza spotykać firmy tak rzetelnie wykonujące... Irek Serwis (1) Oddałem telefon na naprawę gwarancyjną - usterka została naprawiona, ale... Klient Zalany galaxy s5 i naprawa na bardzo dobry + (1) Witam miałem zalany telefon przy robieniu zdjęć na basenie początkowo wyszło... P. P Nie polecam (1) Nie polecam.Jedna wuelka porażka. Na reklamacje czekałam ponad 3 tyg. W... Magda Godny polecenia (1) SUPER, wymiana wyświetlacza w S7 przebiegłą bardzo sprawnie, zgdonie z... Bartosz Maciejewski świetnie i szybko i skutecznie (1) Serwis godny polecenia, działają szybko i fachowo. Warto zaufać. AW Serwis super (1) Niesamowita obsluga...wlasciwi ludzie na wlasciwym miejscu.expresowa... Ryszarda Drozdowicz