Inez - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy serwis, z jakiego miałam okazję korzystać! Taniej niż... Inez JanuszPawlacz21 - ocena (1) Telefon naprawiony ekspresowo, a obsługa przekroczyła moje oczekiwania.... JanuszPawlacz21 Magda - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie! Korzystałam z naprawy na gwarancji... Magda
Slawek R. - ocena (1) Szybko i bardzo miła obsługa. Slawek R. Paweł - ocena (1) Bardzo dobrze i szybko Paweł Marta J - ocena (1) Wszystko super. Polecam! Marta J Klientka - ocena (1) Szybka i sprawna naprawa, miła obsługa Klientka Anna - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Anna Karolina - ocena (1) Polecam, usluga wykonana na najwyższym poziomie Karolina Iwona - ocena (1) Profesjonalny, niezawodny serwis. Najszybsza naprawa z jaką się spotkałam,... Iwona Marcin - ocena (1) Obsługa była bardzo miła i pomocna. Polecam to miejsce każdemu, kto szuka... Marcin Luis - ocena (1) Bardzo mila obsługa , szybkie i profesionalne podejscie , i co najwazniejsze... Luis Iva - ocena (1) Obsługa na medal! Odwiedziłem serwis oryginalny Samsunga i nie zawiodłem się... Iva Karolina - ocena (1) Super obsługa! Oryginalny serwis Samsung, naprawili telefon na gwarancji.... Karolina Łukasz Samsung S23 - ocena (1) Mega zadowolony! Telefon naprawili szybciej, niż się spodziewałem, a obsługa... Łukasz Samsung S23 Adam - ocena (1) Rewelacyjna obsługa! Skorzystałem z usług serwisu oryginalny smsunga i jestem... Adam Aga - ocena (1) Jestem naprawdę zachwycony serwisem! Mój telefon został naprawiony... Aga Piotr - ocena (1) Bardzo szybka i sprawna naprawa Samsunga na gwarancji. Po moich... Piotr Tetarlan - opinia (1) hjahjsajsjhhakskahskhkaa Tetarlan krystek509 - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie.Polecam krystek509