butelka/kubek prosze o porade

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
albo mam pecha albo nie potrafię znalesc kubka/butelki, która po odwróceniu nie bedzie kapac. Dziecko musi zassac picie a inaczej się nie wydostanie. Taki patent jest w butelkach kubusia play.
Co kupic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: butelka/kubek prosze o porade

Moja córka ma Fisher Price kubek niekapek po odwróceniu nie kapie. Kupiłam w Rosmanie.

A my mamy b.box-a ;-) mlody pokochal go od pierwszego łyka i ile bym mu nie wlala wody,soku,herbatki to tyle wyzłopie :-/
Kubek ma na koncu rurki obciaznik, ma 2 wady: nie mozna podawac cieplego napoju bo zasysa i wylewa, i jest ciut drogi,bo az 80 zl z wysylka, z 2 zapasowymi rurkami i szczoteczka do czyszczenia rurek.
Ale jest wart swojej ceny, najlepszy nasz zakup :-)

widziałam taki w Pani Gadżet:
http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/1513,litecup-kubek-niekapek.html

My mieliśmy kubek aventu 360 i nic nie kapało, no chyba że mały rzucił nim o ścianę czy coś innego wykombinował :P są też podobne kubeczki z ustnikiem, moja koleżanka miała i polecała. My od razu kupiliśmy ten 360 i byliśmy bardzo z niego zadowoleni :) W tych kubkach trzeba też zawsze dobrze sprawdzać czy na pewno wszystkie części są prawidłowo założone i czy czegoś nie zamontowaliśmy przypadkiem w drugą stronę.

lovi 360 st.

polecam nuk first cup. u nas sprawdził się super, mała piła z niego od 5 m-ca

Mój mały miał kubek niekapek Canpol czy jakoś tak, nie pamiętam, takie w sumie najtańsze coś, i jak się odwróciło to nie kapało, no chyba że się potrząsnęło kubkiem

mieliśmy firmy nuk

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (21 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...