ccc - Carrefoure Morena

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Hej!
Byłam dziś w ccc na Morenie (carrefoure) i jest fajna wyprzedaż. Chyba to z tytułu zmiany lokalizacji ;) bo teraz są bliżej wejścia na salę carrefouru. Butów jest całe multum - wszystko -50%. Wybór dość spory i przekrój od sandałów do kozaków. Ja za 3 pary dla 5 latka (dwie pary jesiennych i kozaki) zapłaciłam 70 zł :) Dla dzieciaków buty są po 9,99 , 19,99 i 29,99 zł

tak więc jak ktoś szuka to polecam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ccc - Carrefoure Morena

ale są różne numery czy same resztki? jak ja byłam były głównie 20 albo duże?

ja rozglądałam się za roz 21/22 i 31/32 i był duży wybór

Również właśnie wróciłam. Fakt masa 20stek jest ;) ale widziałem też 22-23

ja byłam wczoraj przypadkiem - tłum ludzi, totalny bajzel. Buty damskie mocno już przebrane w większości pow. 40 do tego jak cena fajna to jakość koszmarna. Za to jak lepsze jakościowo, to już i cena odpowiednia.
Jakby co nie polecam.

ja byłam w zeszłym tygodniu w ccc w batorym i w realu osowskim i były kosxzmarnie przebrane buty! szukałam czegos czarnego nadającego się na wesele i w rozmiarze 39 znalazłam...... 3 pary! niewygodne i wykoślawione:(

wiecie co dziś byłam w CCC i pytałam jak długo potrwa ta promocja babka mówiła że conajmniej do końca miesiąca i od pon do pt. mają dostawy tak więc butów nie zabraknie. Sa tam takze buty ze skóry lasocki czy inne włoskie firmy cena ok 150 zł

Inne tematy z forum

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (110 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...