cd. Gdzie wypożyczyć tanio suknię ?
Re: Gdzie wypożyczyć tanio suknię???
Autor: matylda 02-01-2006 18:45 wyślij odpowiedź
Tanio ?? Hm , to pojęcie względne, napisz o jaką kwotę ci chodzi , tak będzie lepiej.
Autor: elmo 02-01-2006 19:16 wyślij odpowiedź
wiem,że Żabiance jest wypożyczalnia Grażyna, pani bardzo cierpliwa i bardzo dobry fachowiec :o)))
cenowo też do przyjęcia
Autor: ona 02-01-2006 19:19 wyślij odpowiedź
Hi, hi !
Autor: Aga009 03-01-2006 09:45 wyślij odpowiedź
Tanio, no właśnie. Prawda jest taka, że dla mnie to też pojęcie względne. Nie chodzi mi o konkretne kwoty, po prostu pytałam czy orientujecie się gdzie jest TANIEJ niż drożej:))
Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za odzew:)
Autor: pasadena 03-01-2006 11:09 wyślij odpowiedź
witam, szukając dla siebie sukienki, odwiedziłam wszystkie salony sprzedające i wypożyczajace suknie. Modne salony nestety mają mdne ceny! to samo można spokojnie odnaleźć w salonie na żabiance. dostałam czystą, elegancką sukienkę na 5 dni, szyłam sobie boleko i za wszstko zapłaciłam 650zł. Oddałam i mam swięty spokój. Nikt nie pozwolił bez mruczenia tyle przymierzać i wybierać. Pani Grażyna mierzy, poprawia, przerabia i wie co ma robić, bez marudzenia, a do tego nie pobiera kaucji na niewiadomo co, jak w innych salonach. Jest na prawdę kompetentna i rzeczowa. Plecam.
pasadena
Autor: Sposa 03-01-2006 12:23 wyślij odpowiedź
Hej!
A czy mogłabys przesłac namiary na ten salon Pani Grazynki?
Pozdrawiam:)
Autor: mordeczka 03-01-2006 16:46 wyślij odpowiedź
To zależy na czym ci zalezy , bo jeżeli chodzi o żabianke to modele sa o kilka sezonów spóżnione , w każdym razie nic ciekawego i nie na czasie , wolę zapłacic ok. 900-1000zlza wypożyczenie i mieć nowy model z nowej kolekcji , a nie przebierać w starociach. Sorki , jeśli kogoś uraziłam , ale to jest moje zdanie.
Autor: elmo 03-01-2006 16:55 wyślij odpowiedź
Gdańsk, Subisława 27 tel. 512 22 66
salon Grażyna...
najlepiej sama się przekonaj...