Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)
Szkoda , że weselnik stał się forum dla konkurujących z soba fotografów, zespołów muzycznych,lokali gastronomcznych itd.Ja miałam wesele w 2008r.i byłam zadowolona.Rozmawiałam z panami z zespolu Panta Rhei po weselu, mój wujek z perkusistą chodził do szkoły muzycznej więc nie rozumiem uwag o nieumiejętnym graniu. A klawiszowiec rzeczywiście gra na 4 klawiszach dlatego , że Panowie graja , a nie odtwarzają z kompa czy mp3 jak wiele kapel. Przegladałam fotki z wesela i nie widziałam żeby grali na "zabawkach" typu Casio. Obsługa miła i starała się , może dlatego że na sali była pani Dyrektor i pilnowała,jesli przez ten fakt ma być lepiej to jestem za. Jak ktos woli dJa to jego sprawa że z wesela chce zrobic dyskotekę-wolny wybór. Mozna wybrać inny zespół np.Alabama, też grają super ale mają zajęte terminy. Na pewno nie Pstrongi bo tam rzeczwiście jest odtwarzana muzyka a nie grana na żywo. Kapliczka - super pod waunkiem ze jest pogoda. Nie mieliśmy problemu z ksiedzem z dogadaniem się. Oprawę muzyczną ( organy i skrzypce ) zrobił pan z panta rhei jako, ze jest zawodowym organistą, tak przynajmniej mówił ksiądz w trakcie ślubu.Ilość jedzenia zalezy jak się dogadacie z Dyrekcją, nam jeszcze zostało na poprawiny i zapakowali do domu na wynos. Co do gorzałki to postawiliśmy na stół dla kamerzysty i zespołu 1 flaszkę i 1 dla kuchni. Nikt się tym jakoś nie upił, przynajmnej nie zauważylismy. Acha i jeszcze jedno-fantastyczne prowadzenie wesela, facet gada jak radiowiec.jakbym miała wybierać to zdecydowanie Roma, choć po weselu każda uważa ze jej było naj.....
0
0