cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)

A ktorego czerwca masz wesele?A podpisywaliscie umowe z kierowniczka?

ehh czasami zaczynam się denerwować, mamy dj tak zadecydowaliśmy, mamy nadzieję że dyrektorka nie zrobi z tego powodu problemu bo wszystkim wciska phanta rhei, a nam ostatnio teściowa opowiadało o swoich wrażeniach po posłuchaniu zespołu, babeczka po szkole muzycznej, powiedziała że nigdy nie słyszała żeby tak ktoś na perkusji źle grał i ogólnie nie za bardzo jej się podobał. Mieliśmy problem ze znalezieniem dobrego zespołu więc decyzja zapadła - DJ orginalne nagrania i tyle. Zresztą chcieliśmy DJ od początku potem coś nam odbiło, że rodzinka przyzwyczajona do tradycji może marudzić, dlatego zaczęliśmy szukać zespołu. Mam spotkanie z DJ zobaczymy co z tego wyjdzie. Teraz to tylko odliczam dni do czerwca, pojadę wybrać menu i podpisac umowę, jak będzie robić problemy (mam nadzieję, że nie) to nie wiem co zrobię. Dziewczyny na forum pisały że jedzonko oki i wszystko było dobrze, ale czytałam tez opinie gdzie wymieniano szklanki i sztućce nie do pary. Najbardziej zależy mi na kapliczce i pogodzie. Och żeby tylko nie padało. Wesele pochłania mase kasiorki, dlatego tak bardzo chciałabym żeby wszystko się udało.

Aga masz może jakieś zdjęcia z ośrodka? może któraś z dziewczyn ci wysyłała z namiotu, to prześlij proszę.

Jak ktoś ma menu na ten rok to też może niech poświęci parę minut i napisze na forum co dobrego fundują. ;)

Niestety nic nowego o ośrodku

dziewczyny jak tam przygotowania, cos nowego o ośrodku?

numer do pana Damiana z Phanta Rhei: 602-784-439.
pozdrawiam

niech któś może poda nr telefonu do phata rhei

tak zgadza się za pokrowce na krzesła trzeba dopłacić

Ja mam tan wesele w tym roku i tez do jednego fotografa dzwonilam i mi odmowil tylko dlatego ze mam w tym osrodku wesele,plener nie ma problemu.I jeszcze mi powiedzial ze najlepiej jak bym zmienila miejsce wesela,o orkiestrze tez mowil i ze pani kierownik pila na weselu z orkiestra ktora wszystkim poleca,ze nie ma dobrej organizacji i ze robi rzeczy ktore nie omawia wczesniej z para mloda itd juz polowy zapomnialam podsumowal pan fotograf ze to miejsce i organizacja to zenada.Pewniw dzwonilismy do tego samego fotografa.
Ale ja sie nie podaje trzeba tylko nad wszystkim zapanowac i wierzyc ze bendzie dobrze a co do orkirstry to mam inna.Pozdrawiam

Czyli jeżeli stojrnie sali jest w cenie-to co tak naoprawdę stroją ,stoły i filary??

No własnie nei zrozumiałam,czyli za każde krzesło dla gościa 3 zł,dobrze wiedziec :)tego nie słyszałam

chodzi o białe pokrowce na krzesła, jeśli je chcesz, to trzeba zapłacić 3zł/sztukę..niestety

Orkeistre juz mam swoją więc inna nie wchodzi w grę

Wiesz co mówiomno mi jak rezerwowałam salę że 140 zł,ale pan i dyrektor zaznaczyła iż może podrożeć i ostatnio jak dzwoniłam powiadomiła mnie o koszcie 150zł.Ja mam wesele na sali,nie w namiocie czy dobrze rozumiem ze za każde krzeszło musze zapłacić??ja krzesło dla każdegop gościa?czy tylko w namiocie jest płatne czy na sali też??

podobno Pani Dyrektor ma pokrowce na krzesła, neistety takie pokrowce trzeba za kazdym razem wyprać, a za to trzeba zapłacić, zrozumiałam ze 3 zl/krzesło. Pozdrawiam

ah zapomniałam dyrektorka cos mówiła ze chce swoje pokrowce na krzesła kupic mam nadzieję że to zrobi bo szkoda troche 5 zł od krzesła,

jedz aga nie ma co lepiej podpisać jak macie już menu wybrane i dogadane szczegóły to pobierz sobie umowę z neta i jedź z nia do dyrektorki Nie może się nie zgodzić, a jak będzie się wymigiwać tzn że coś jest nie tak. Ile płacisz za osobę? jak się z nią umawiałaś? 140 czy już tegoroczne 155?

Tak ale wiesz po tych opiniach to juz sama nie wiem co myslec i sie troche denerwuje ja mam we wrzesniu tego roku to może lepiej juz jechac i spisac umowe?sama nie wiem ...

ja nic nie podpisywalam, dostalam tylko potwierdzenie wplaty i to wszystko, na konkrety powiedziala ze mamy przyjechac ok rok przed slubem i bedziemy reszte omawiac. Nie macie sie o co martwic, moja znajoma zna wlasciciela osrodka i potwierdza ze tam latem jest super:))

Dziewczyny a umowę podpisywałyscie przy wpłaciewe zaliczki??może lepiej podpisac?

nowa wykładzina bosko!!! mam nadzieje że nie są to tylko obietnice.

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?