Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)
ehh czasami zaczynam się denerwować, mamy dj tak zadecydowaliśmy, mamy nadzieję że dyrektorka nie zrobi z tego powodu problemu bo wszystkim wciska phanta rhei, a nam ostatnio teściowa opowiadało o swoich wrażeniach po posłuchaniu zespołu, babeczka po szkole muzycznej, powiedziała że nigdy nie słyszała żeby tak ktoś na perkusji źle grał i ogólnie nie za bardzo jej się podobał. Mieliśmy problem ze znalezieniem dobrego zespołu więc decyzja zapadła - DJ orginalne nagrania i tyle. Zresztą chcieliśmy DJ od początku potem coś nam odbiło, że rodzinka przyzwyczajona do tradycji może marudzić, dlatego zaczęliśmy szukać zespołu. Mam spotkanie z DJ zobaczymy co z tego wyjdzie. Teraz to tylko odliczam dni do czerwca, pojadę wybrać menu i podpisac umowę, jak będzie robić problemy (mam nadzieję, że nie) to nie wiem co zrobię. Dziewczyny na forum pisały że jedzonko oki i wszystko było dobrze, ale czytałam tez opinie gdzie wymieniano szklanki i sztućce nie do pary. Najbardziej zależy mi na kapliczce i pogodzie. Och żeby tylko nie padało. Wesele pochłania mase kasiorki, dlatego tak bardzo chciałabym żeby wszystko się udało.
Aga masz może jakieś zdjęcia z ośrodka? może któraś z dziewczyn ci wysyłała z namiotu, to prześlij proszę.
Jak ktoś ma menu na ten rok to też może niech poświęci parę minut i napisze na forum co dobrego fundują. ;)
0
0