Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
00
Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)
anna.sperber
(16 lat temu)
w sumie też tak myślę,
jeśli kierowniczka jest cały czas na sali tzn że obsługa też inaczej pracuje,
zresztą byłam tam ostatnio zobaczyć zespół podczas jakiejś uroczystości i obsługa była bardzo miła, mam nadzieję że też na taką natrafię,
zresztą jeśli goście są mili nie marudzą to tez jest zupełnie inaczej,
00
ada81gd
(16 lat temu)
a co do obecności kierowniczki,to dobrze ze pilnuje wszystkiego,tym samym dba o opinie aby nie była potem negatywna i wszystko ma pod konktrolą
00
ada81gd
(16 lat temu)
Co do orkiestry ja mam zespół An-Pol,orkiestra jest dwuosobowa co prawda ale naparwdę świetnie grają,byłam na jednym weselu gdzie grali,dziewczyna ma piękny glos :)
00
anna.sperber
(16 lat temu)
a jak sie płaci za dj czy orkiestre, fotografa kamerzyste i dzieci - chodzi mi o menu, zapomniałam spytać dyrektorki, jak myślicie kiedy trzeba się do tego księdza o tą kapliczkę zgłosić?
00
gosiaro
(16 lat temu)
Wydaje mi się,że 100 zl za kapliczkę i 5 zł dodatkowo za każdy pokrowiec.
00
anna.sperber
(16 lat temu)
super, a ile płaciłaś za kapliczkę i pokrowce, bo też bym chciała. "gołe" krzesła nie wyglądają za pięknie Dziękuję Ci bardzo za pomoc ;)
00
gosiaro
(16 lat temu)
Za dekoracje kapliczki płaciłam dodatkowo i za pokrowce na krzeszła też.Dekoracja stołow jest w cenie.My mieliśmy takie bukieciki na każdym stole:
00
anna.sperber
(16 lat temu)
a miałaś orkiestrę phanta rei (nie wiem jak to sie pisze) byłąs zadowolona bo własnie nie wiem czy mam sie zdecydować
00
anna.sperber
(16 lat temu)
a płaciłąs cos dodatkowo za dekoracje napisz jak to jest, super wygląda namiot podświetlony wow
00
gosiaro
(16 lat temu)
Oczywiście wszystko jest do uzgodnienia.
Spróbuje wstawić jeszce jedno z namiotu.
00
anna.sperber
(16 lat temu)
ale na mejla mozesz mi wysłac anna_bednarczyk@op.pl
00
anna.sperber
(16 lat temu)
na głównej forum jest jak sie wstawia zdjecia moze znajdziesz jakąs podpowiedź ale z tych fragmentów które widze to stwierdzam ze pięknie i chyba mozna sie z ta abbeczka dogadac przedstawic swoje pomysły to na pewno je uwzgledni prawda?
00
gosiaro
(16 lat temu)
Ups nie wyszlo.....Sorki dziewczyny....Można to jakos usunąć?
00
gosiaro
(16 lat temu)
00
katka6
(16 lat temu)
też poproszę o jakieś zdjęcia, bede bardzo wdzieczna- katka1606@o2.pl ośrodek Roma jest super! Jedyny minus jaki może być to pogoda, ale reszta jest na plus ;)
00
gosiaro
(16 lat temu)
Jedzenie spokojnie wystarczyło.My robiliśmy poprawiny w domu i dostaliśmy wszystko na wynos.Nasze poprawiny trwaly 2 dni i nikt nie był glodny.
00
anna.sperber
(16 lat temu)
przeslijcie mi dziewczynki jakies zjecia jak dekoracje wygladały w namiocie i w kapliczce anna_bednarczyk@op.pl
00
anna.sperber
(16 lat temu)
a jak z jedzonkiem zostało na poprawiny? bo nie wiemy czy mamy dopłacic zeby cos jeszcze zobili czy wystarczy mamy wesele na 120 osob a na ile wy macie? i jak z dekoracjami?
00
gosiaro
(16 lat temu)
Na naszym weselu mielismy Panta Rhei i byliśmy zadowoleni, chociaż rozumiem, że nie każdemu może ten zespoł odpowiadać.Co do pani kierowniczki to u nas też była przez pewien czas na weselu, ale nam to akurat bardzo odpowiadało, bo wszystkiego pilnowała,żeby jedzonko było na czas i zeby był porzadek na stołach.
00
anna.sperber
(16 lat temu)
a macie ta orkiestre co pani kierowniczka poleca, ja chyba zdecyduje sie na dj ostatnio na weselu u kuzynki sie z jednym bawiłam super zabawa nikt nie narzekał i super prowadził chyba musze wziąć do niego numer