cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)

spróbuję wrzucić zdięcie ze ślubu może mi się uda
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Czekamy z niecierpliwością!!!

dziewczyny napewno niebawem zdam relację, ale ogólnie mówiąc BYŁO CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!! wesele super udane , goście zachwyceni my przeszczęśliwi po prostu Przepieknie.
Bardzo Wam dziękuję za wszytkie gratulacje :)

cebulka koniecznie zdaj relację :)
i gratulacje :)

hej fajnie dziewczyny ze wam sie wszystko tak udało ja mam w hotelu wenus i tez mi sie tam odoba klimat ten las jeziorko fajne zdjecia mozna popstrykac:)

no jak tesciowa sie poplakala to juz na prawde musialo byc pieknie:))

Cebulko byłam dzisaj na Waszym slubie. Przyglądałam sie wszystkiemu z oddali, ale widziałam jak było przepieknie. Wyglądałaś tak ładnie, miałas śliczny wianuszek po prostu cudnie!Moja teściowa sie popłakała jak Wam grali marsza ;-).Gratuluje Ci serdecznie!!!

Ja trzymam kciuki BARDZO mocno. A na którą masz ślub? Powodzenia!!!

Dziewczyny w końcu zapieliśmy wszytko na ostatni guzik!!!!!!! Co prawd troche późno, bo już 1:20 ale udało się !!!!!!! idę spac bo juz dziś :) wielki dzień.Trzymajcie kciuki :)

hej ja tez mam w tym miejscu slub wiec czekam na jakies opowiesci bo jestem ciekawa jak wyszlo obiekt bardzo mi sie podoba i jest bardzo ladnie wokolo:)jestem zadowolona z wyboru jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie jedzenie i obsluga itd ale zapowiada sie ok ok

dziewczny to jest naprawde cudne miejsce na wesele jeżeli jest pogoda to jest bosko a w ten weekend ma byc więc cebulka zazdroszczę Ci że Ty jeszcze przed a my już po...
Generalnie powodzenia :)
bedzie cudnie :)

Wyobrażam sobie jak sie denerwujesz, bo ja mam jeszce trochę czasu a juz panikuję że ze wszystkim nie zdąże.Moim zdaniem będzie cudnie i już się nie mogę doczekać Twojej relacji ;-). Powodzenia!!!

Dzieki dziewczyny, pogoda będzie napewno super, mam nadzieje że nerwy mnie nie zjedą i moje kolano pozwoli mi potańczyć ( coś mi w nim przeskoczyło przedwczoraj i boli jak nie wiem :( ale ide jeszcze jutro do lekarza napewno coś wymyśli, jestem dobrej myśli ) Kurcze nerwy mi juz działają ostro mam nadzieje że w sobotę nad nimi zpanuję :)

Cebulko bardzo Ci dziękuje za kolejne informacje. Będę trzymać za Ciebie kciuki i życzę Ci pięknej pogody!!!

No to gratulacje:)) My mamy za tydzien i nam nie chciał dac tam w kapliczce mamy w kosciele w Czapielsku:( Troche nie halo ten ksiadz w takim razie . Ale macie super ze tam macie. Wszystkiego Naj...

do Cebulka: mam nadzieję że zdasz relacje ze swojego ślubu i wesele (ja też mam tam wesele we wrześniu) :)

Mamy ślub w kapliczce i daj go nam ksiądz z Jodłowna :) ito już za 2,5 dnia :)!!!!

A powiedz mi macie slub w kapliczce tak? A jaki ksiadz udziela wam slubu wasz? Czy ten z Jodłowna?

Napewno będzie cudownie. Cieszę się, że prognozy są piękne, bo cały czas stresowałam sie co będzie jeśli zacznie padać, ponieważ ślub jest w plenerze więc byłoby kiepsko w brzydką pogodę. Już się nie mogę doczekać a z drugiej strony stres bo mało czasua sporo nam zostało za dużo zostawilismy sobie na ostatnia chwilę. ALe damy rade :)

Powodzenia! Na pewno będzie pięknie :)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...