centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

o lampkę np.. albo palcem oko facetowi mogą uszkodzić... łózko jest pełne niebezpieczeństw :) a trudno by facet szedł do łózka w kasku..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli niewiesz czy będziesz umiała, to lepiej nie zawracaj mu głowy kochana i zostaw go w spokoju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Art to jest pytanie w stylu "czy związek przetrwa w razie jakiegoś nieszczęścia, problemu" tego nie wie nikt,jak się zachowa, nawet ten kto przysięga na ołtarzu miłość po grób... nie o to chodzi w tym wątku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

no to masz prostą odp. jak nie wiesz tzn. ze facet musi szukać dalej. a ty centymetr w dłoń i też na podboje :) kuniec filma :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

MarTinez, o co długie nogi mogą zahaczyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Darek świetnie napisane ;)
i ten facet ma dobre serce i zasługuje na kogoś kto pokocha go bezwarunkowo...tylko nie wiem czy będę umiała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Art, ona tylko spytała o wzrost.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a już nie wspomnę o nogach.. jak za długie to mogą o coś zahaczyć.. jak za krótkie to trudno je rozgiąć :( no dramat dramat :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak straci rękę w wypadku to go wymienisz,bo nie jest w stanie zapewnić poczucia bezpieczeństwa?Albo jak Ty stracisz,to będzie miał inną wziąć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze, no masz rację lepiej niech są odsłonięte uszy:-P
No i oczy przede wszystkim:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no co??? doradzam! a jak facet będzie nieszczęśliwy bo mu nie będzie uszu zakrywało :( to tez sie związek rozpadnie :( wiec lepiej to sprawdzić.. Bo czy facet może być szczęśliwy kiedy nie zakrywa mu uszu... może też nie będzie tego pewien :( też prawda Graszka... i weź tu znajdź złoty środek centymetrów... jak zakrywa uszy to i w innej pozycji może oko podbić...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

MarTinez, ale się rozkręciłeś, już wystarczy:)
Lepiej żeby uszu nie zakrywało, bo facet lubi hałasy, gdy się położą piętrowo;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie Darku.. Ale jak już sie tak mierzą to nich chłop też ja zmierzy... czy jak sie położy na jej klatce piersiowej to czy będzie mu uszy zakrywało :) to też ważne by hałasy nie dochodziły :)))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co to za problemy? To istotne jest aby chłop miał zdrowie, pracę siły psychiczne i fizyczne utrzymać rodzinę , znosić ją, chować uczyć, opiekować się dziećmi i pilnować spokoju domu
Przytulić swoją żonę, pocieszać ją gdy jej źle, uspokoić.
Pójść z nią do kościoła, spowiedzi, na rower...
Męskość to odwaga i radzenie sobie, a nie wielkość czegokolwiek. ..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahaha, no fakt, śmiałam się pierwsza:)))a Ty podchwyciłeś później łobuziaku..

@Wysoka, Nie przejmuj się wzrostem, posłuchaj głosu serca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No racja kosmitko, coś w tym jest. Chociaż nie wszyscy są zauroczeni sobą od samego początku. Jeżeli facet poznaje kobietę i myśli o niej: Jaka ciepła, wrażliwa, zabawna... z taką bym miał dobrze w życiu...to decyduje się z nią być...
ale z drugiej strony facet nie jest ślepy i widzi że jest trochę za gruba, bo przecież on jest wysportowany:-)
Jednak na pierwszym miejscu stawia uczucie i przyszłość z tą kobietą mimo że zewnętrznie nie jest taka ładna jakby chciał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

OOOOOO mamo!!!! ale tym kobietom to sie w głowach porobiło ;( na randki z linijką będziecie niedługo chodziły ;( a inne centymetry ma ok???? weź sprawdź bo to ważne.. nie zawracaj głowy facetowi swoją osobą... no chyba ze on cie też tak mierzy to trafiliście na siebie... a jak nie będziesz sie czuła bezpieczna bo ma rozstaw ramion za mały to poproś go by cie zawinął w dywan :P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

ślepa to jest "miłość" nastolatków... ja nie mówię o kalkulacji, myślę, że jestem uczciwa i czuję się odpowiedzialna za drugą osobę, dlatego już teraz się nad tym zastanawiam - w momencie kiedy uczucie się dopiero rozwija...szkoda że tylko chcecie oceniać
i naprawdę to jest zupełnie inny problem niż waga...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

@wyższa

Oczywiście, że tak. A nawet jeszcze gorzej. Ty widzisz kogo sobie wybierasz, wzrost się raczej nie zmienia, co najwyżej można sie jeszcze nieco skurczyć z wiekiem. A jak facet się zakocha w tym jak wyglądasz a nie w tym jaka jesteś, to po porodzie jego obraz twojej osoby zostanie zniekształcony.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

@graszka

Ty sie sama z niej śmiałaś :P A tak serio, to do twojej sylwetki nie ma się gdzie przyczepić. Wszystko jest takie jak powinno ^^
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...