centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

K.a, to Ty taki łobuziak byłaś jak ja:-))) na kolanach i łydkach to mam pełno jasnych delikatnych blizn z dzieciństwa świadczących o wchodzeniu na dach supersamu, po drzewach, płotach, budowanie szałasu w lesie...to było dzieciństwo:-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ile dzięki temu ma sie wspomnień :) kiedyś nie było tych wszystkich ogłupiaczy i każde z nas uczyło się przebywać w grupie, podrywać dziewczyny, potem prowadzić rozmowy przy ognisku do rana ... i takie tam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja chciałabym żeby moje chłopaki miały takie właśnie dzieciństwo :) uwielbiałam kiedy młody po drodze do szkoły na drzewo właził, nawet w drodze do kościoła w Albie! :D a teraz siedzi tylko przed komputerem aż sie martwię:( póki co obciśniętych gaci nie nosi :)
p.s. w dzieciństwie sama też po drzewach latałam:D po płotach i po garażach :)

super tekst :) nic dodać nic ująć, szkoda tylko, ze dziś kobiety szukają "normalnych" a nie tych z bliznami, kiedy opowiadam czasem moim "koleżankom" swoje przeżycia, zastanawiają sie jak ja przeżyłem swoje dzieciństwo i szybko zabierają swoje pociechy, coby nie słyszały jak żyli i dojrzewali prawdziwi faceci :)

Ulica. Godzina szósta pięćdziesiąt.
Ledwie widzę na oczy. Maszeruję w stronę pracy czując z każdym krokiem, jak bardzo dostałem w d*pę weekendowymi jaskiniami. I jeszcze ścianek się kutfa do kompletu zachciało.
Umieram. Słońce wyłania się zza chmur. Stawy trzeszczą, mięśnie drętwieją z bólu, nie ma nic na tym świecie, co by pomogło przetrwać ten ból istnie... o... dziesięc kroków przede mną idzie jakaś niewiasta wbita w obcisłe spodnie. No dobra, może ten poranek nie będzie taki zły, wszak dostojny, niewieści sposób stawiania kroków przez nią sprawia, że tyłek prezentuje się w tych spodniach nawet lepiej, niż przyzwoicie.
Wbijam wzrok w miętolącą się pod jeansem poślady i brnę do pracy. Nagle persona z przodu skręca ostro w prawo wchodząc do sklepu. Niby szkoda, niby dobrze, zerknę przez szybę i zobaczę jak toto się prezentowało od strony facjaty. Podchodzę do witryny zerkając zaciekawiony do wnętrza sklepu. W środku czterech kolesi kupuje pieczywo.
O kurka.
Zerkam raz jeszcze w okno - zgadza się, inaczej być nie może, właściciel babskiego chodu jest facetem.
Chce mi się płakać.

Wszak wymieramy.
Prawdziwi Mężczyźni wymierają, są wypierani przez mnożące się (jak ser pod napletkiem trzeciego dnia Woodstocku) dziwne zniewieściałe twory, istoty coraz bardziej oddalające się od obrazu ociekającego testosteronem Samca.
Sklep, dział drogeryjny. Kiedyś kosmetyki męskie zajmowały ledwie dwa regały. Dziś boję się kupować maszynki do golenia obawiając się, że zamiast drapaczki do ryja - trafię na golarkę do jajec.
Koszmar.
Wypacykowane lalusie wypadają na ulicę jak larwy z majtek ukraińskiej dziwki. Obcisłe spodnie opinając d*pę nie opinają jednocześnie jajec - te są już chyba w zaniku. Gęby nierówno wysmarowane samoopalaczem wyglądają jak efekt nasr*nia kota w wentylator, idealnie czyste i wypielęgnowane dłonie z błyszczącymi paznokciami nigdy nie zaznały i nie zaznają normalnej, męskiej roboty.
I kto nas kurka obroni gdy w przyszłości do kraju będzie chciał wjechać okupant? Stado wypindrzonych chłopaczków brzydzących się smaru i brudu?
- o jejku, panie najeźdźco, proszę sobie stąd pójść, bo rzucę w pana moim samoopalaczem....

pitolone pokolenie YOLO. Może byłoby jeszcze w miarę, gdyby to całe YOLO-pieprzenie przekładało się na wyruchanie samicy nosorożca, ujeżdżenie konia, wybudowanie domu i solidny wpitol w pogo. Tymczasem You Only Live Once przekłada się na:
- o jejciuś, a co mi tam, żyje się raz, więc nałożę więcej kremu na noc niż moi koledzy...

Ja pitolę. Otaczają mnie jakieś popłuczyny po męskim gatunku.
Gdy byłem gówniarzem, obraz Prawdziwego Samca dostrzegaliśmy w Rambo, Rockym, dla starszych ideałem był John Wayne albo Clint Eastwood. Zapieprzaliśmy w wieku lat 14 po garażach ścierając sobie kolana, łamiąc nogi, skakaliśmy po drzewach drapiąc sobie ryje gałęziami. I taki właśnie 14-letni szczeniak miał prawo powiedzieć - kiedy będę dużym chłopcem - będę Mężczyzną i będę wyrywał d*py na blizny których się dorobiłem spadając z dachu!
Dzisiejsi wypielęgnowani gówniarze będą mogli co najwyżej wyrwać d*pę podczas wymieniania się z nią kosmetykami. Nie wiem kto jest dla nich wzorem. Chyba Tinky Winky.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

@M-a-j-k-a
faktycznie... jak moglem :D
z drugiej strony, na usprawiedliwienie w tym zaniechaniu, moge dodac, ze _sam_ swoim kolejnym wpisem, pochwalil sie ta zaleta :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

@mmm - zapomniałeś o elokwencji ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

@_sam_
nie kazdy moze byc czlowiekiem orkiestra, jak ty :D poza tym oprocz szybkiego myslenia i spostrzegawczosci, do twoich zalet niewatpliwie naleza, objawiane nam czesto, skromnosc, szczerosc, umiejetnosc przyznania sie do bledu oraz krytycznosc wobec siebie, jak rowniez, towarzyszaca ci na kazdym kroku scislosc i objektywnosc...
no ale czego sie nie robi dla rzeszy fanow(ek?), ktorym ewidentnie imponujesz i ktore biora to za dobra monete :DDD
ups, znowu nie popisalem sie szybkoscia.... jednak co ja moge, natury sie nie oszuka :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

@jak widac, myslenie nie przychodzi mi z taka latwoscia jak tobie :D
ciężko sie z tym nie zgodzić, od dłuższego czasu to obserwuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

@_sam_
jak widac, myslenie nie przychodzi mi z taka latwoscia jak tobie :D
a tak na marginesie, podziel sie moze recepta, w jaki sposob mozna gonic samego siebie? :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

długo coś nad tym myślałeś, widzę że lubisz podskakiwać ale możesz też sie gonic :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

@_sam_
faktycznie, po co komu szachownica, jezeli sie nie rozumie czym rozni sie skoczek od gonca :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie potrzebuje twoich rad, skąd ci to w ogóle przyszło do głowy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@_sam_
jak sie nie rozumie, to sie o kant rozbija ;) zdaje sie, ze kiedys halewicz cos pisal o logice, nawet poradnik wklejal, poszukaj. bedzie to dobra inwestycja ;) aaaaa, przepraszam, zapomnialem ze nie lubisz czytac :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a tu sie okazało, że twoje założenia można o kant du*py rozbić. Szukałeś okazji, żeby wbić mi szpilkę, a sobie gwoździa wbiłeś ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

@kosmitka
mozliwe...
zalozylem ze skoro nie identyfikuje sie z 'drwalem', pozostajac staroswiecki, w domysle metroseksualny (ktory to styl zostal porownany do pi...), wniosek byl jednoznaczny :DDD
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak wyglądam miało być
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://allegro.pl/wyrywacz-do-chwastow-odchwaszczacz-fiskars-139910-i4809541552.html

Art, przecież Ty niewiesz jak wygląda, chyba że o kimś innym piszesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

O matko! Szkoda mi Was, że na takie pitoly życie marnujecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...