centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

@Jacek, niby o jaką grupę Ci chodzi? Znasz jakieś wyróżniające się osobniki, czy osądzasz po tym co widzisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kosmitko. Ja napisalem ze to jest skierowane do blachar. A nie normalnych kobiet ktore cenia osobowosc czlowieka.Jesli Ty jestes normalna kobieta,to sie tym nie przejmuj. Bo to nie do Cibie bylo skierowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda, ale niestety w życiu jest tak, że jeśli jesteś w grupie, to opinie o niej generują te najbardziej wyróżniające się w jedną czy drugą strone osobniki, reszta jest tylko tłem lub uzupełnieniem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ne poczułam się obrazona, tylko ne lubię jak ludzie czy na forum czy w życiu uogólniaja wszystko
to jest krzywdzące dla wielu ludzi ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja Cię obrazić nie chciałem, jest mi obojętne kim jesteś i co robisz, ja nikomu w życie prywatne nie zaglądam, każdy radzi sobie jak potrafi najlepiej, więc jeśli poczułaś się urażona moim postem to przepraszam, nie to było moim celem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jestem blacharą, mam swoje auto i inne mnie nie obchodzą, jestem raczej miłośniczką motoryzacji, lubię to i tyle, nie ma ludzi doskonałych
a i na siebie zarabiam w związku z czym nie szukam sponsora ;))
zadowolony ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm .. czyli blachara z nastawieniem na gruby portfel??? :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a gdzie tu widzisz autoreklamę ? bo nie rozumiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

.. no i nawet autoreklama sie czasem trafi ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

~Maciek i co się spinasz
dlaczego uważasz że na forum same blachary? czy lubiące gruby portfel?
Zdziwiłbyś się że tak nie jest ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

~mmm
Sam nie wygląda jak p...da w rurkach ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

...dobre, prawie święta racja ... ale co sobie pogadają to ich ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam was. Wracajac do tematu centymetrow. Mam kilka znajomych ktore tak jak wiekszosc piszacych tu blachar ktore uwazaja ze nizszy facet jest be.Nie dobry i ze nie beda sie czuly przy nim dobrze,komfortowo. I tak samo wyznacznikiem tego czy w zwiazku bedzie sie ukladalo jest ilosc cyferek na koncie bankowym.Czy kupie jej mercedesa czy bedziemy bujac sie po hotelach i czy zabiore ja na wycieczke zagraniczna.Pisze to do blachar.A dobre kobiety niech sie tym nie przejmuja.Tak wiec blachary dla Was nie liczy sie czlowiek ,kim jes i co soba reptezentuje.To ze kocha troszczy sie jest wierny.To sie nie liczy. Musi byc wysoki przystojny i mic gruby portfel. A tak koniec pozdro dla was wszystko wiedzacy i zawsze obecni SUPER BOJOWNICY FORUM. Kij wam w wasze 4 litery.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawdę mówiąc ja nie taki łatwy,ale alladynek lepiej nie będę ubierał;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, na dworcu stała sympatyczna para gejów Art:-) chyba się ich nie obawiasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Art:-) wystarczy, że napiszesz, nie muszę oglądać;)

Graszka,nie strasz mnie,ja właśnie chcę iść do stoczni do pracy.Teraz będzie strach przechodzić.A może to baba z brodą,sprawdzałaś?

Art, tak się złożyło, że akurat byłam na przystanku Gdańsk Stocznia:-)) bo z tamtąd mi było bliżej do celu na piechotę:-)
i właśnie tam również widziałam parę gejów, jeden miał brodę jak drwal i spodnie alladynki:-)))
Poza tym mnóstwo ludzi w pociągu:-))

Graszka,jak chcesz popatrzeć na prawdziwych mężczyzn,to musisz przejechać jeden przystanek,na Gdańsk Stocznia, nikogo w rurkach nie uświadczysz.Kiedyś tam były rury,ale to nie były spodnie.;-)
Ale ale,to Ty byłaś tak blisko mnie i nie przyszłaś zobaczyć czy w rurkach jestem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie się moda na drwala bardzo podoba:)i niech facet wygląda jak facet :)

Inne tematy z forum

Feromony na pierwszej randce (50 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...