centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Pochwal się ilu facetów tak wybrałaś to znaczy sercem, Piszesz w liczbie mnogiej więc przypuszczam że serce się myliło. Wybór nie był trafiony, chyba że faceci byli potrzebni do sexu a do tego inne atrybuty są potrzebne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjątek potwierdza regułę

G...no prawda :) Wybieram faceta sercem, ale staram się go wybrać spośród tych, przy których dobrze się czuję, czyli m.in. wysokich. Jak się nie uda to trudno - serce nie sługa, ale wtedy nie ma miejsca na żal.
A koleżanki? po co mają zazdrościć? Sorry ale czasy liceum dawno mam za sobą, a nawet wtedy nie byłam taka głupia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wybierają wyższych, dobrze zarabiajacych, przystojnych, dobrze zbudowanych, mówiąc krótko takich żeby koleżanki zazdrościły a potem płacz bo nie są tymi jedynymi. Ech...... szukaj sercem lepiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem sama od paru lat (nie rozsaliśmy się przez cm jakby co ;) ) i świetnie daję sobie radę. Nie potrzebuję nikogo by czuć się dobrze czy bezpiecznie. Ale myślę, że w każdej z nas jest taka dziewczynka, która chciałaby czasem się schować przed światem w ramionach ukochanego mężczyzny. A jeśli jest niższy, to przytula jak.... dziecko, lub my go przytulamy.
Potępiajcie ile chcecie, ale każdy ma prawo do własnych potrzeb :)
I tak jak większość facetów wybiera ładne zgrabne kobiety, tak większość kobiet wybiera wyższych facetów. Wydaje mi się to całkiem naturalne.
A że trafiają się wyjątki i potrafią być ponad to - SUPER! Nie można za to nikogo potępiać.

Żygfryd - Ty chyba kurdupel jesteś, co? ;)

Śmiem twierdzić, że to anatomiczna niemożliwość!

Ja jestem wyższy od siebie i nie widzę problemu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Urban kiedyś twierdził, że gdy w relacjach z kobietami problemem jest wzrost, to staje na portfelu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jestem z facetem 7 lat . Jest odemnie jakieś 2 cm. niższy i co z tego. Czy ważny jest wzrost czy to jakim jest człowiekiem i co do siebie czujemy . Mój kuzyn jest chyba z 5 cm. niższy od swojej żony i są bardzo szczęśliwym małżeństwem. Szczerze nie wiem z czym dziewczyno masz problem. Zastanów się nad swoimi uczuciami i wtedy będziesz mieć odpowiedz co robić dalej i co jest dla Ciebie ważne.

Ja też jestem z kobietą od siebie o 5 cm wyższą na początku czułem się jakoś dziwnie.. Po pewnym czasie takie drobiazgi się zacierają. Ważne za zarówno ona i ja to akceptujemy.

Fajnie mieć nawet kobietę wyższą...:D Mało jaki facet jest wstanie zdobyć kobietkę wyższą od siebie :D

Prosze chodzic w kapciach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyglądasz się na forum?
jak mi doradzą na forum tak zrobię - love w świecie ifonów

Jak wlejasz tego susla?

bardzo ważny?
ważne to jest codzienne życie, troska o bliskich, możliwość polegania na kimś wspólne spędzanie czasu
walcowanie się w łóżku jest wbrew "radom" kolorowych pisemek najmniej ważnym aspektem życia we dwoje
ale by to zrozumieć trzeba dorosnąć
a nie liczyć centymetry

I co najważniejsze! Zapewnisz mu poczucie bezpieczeństwa w Twych ramionach !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co może być fajnego w lasce, która nie wie czy być z kolesiem, bo jest 1.5cm niższy? Chyba tylko cycki i d... Bo w środku...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko żeby z drogi szybko nie wypadli ta bejca....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A od kiedy sędzina ma prawo głosu na rozprawie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jeśli jesteś taka uczciwa jak wmawiasz to innym to nie okłamuj chłopaka i przyznaj mu się że pytasz o bzdury na trójmiejskim forum innych forumowiczów. I że masz krótko mówiąc... z główką nie tak. :))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyjaciółka ma niższego faceta (osoby w wieku 26/28lat)
Na początku też miała rozterki, trochę trwało zanim zniknęły.
Szpilek często nie nosiła i nagle jej przeszkadzało, że "nie będzie mogła".
W ogóle zwracała uwagę na szczegóły, które zwykle ją nie interesowały.
Byli tacy co odradzali związku... ale znalazł się też przykład podobnej pary jako dowód, że JEDNAK SIĘ DA!

A teraz?
Czwarty rok związku niedługo się zacznie i z tego co mi wiadomo jest super :)
Wiadomo, reguły nie ma, nie musiało wyjść tak dobrze. Jeśli by nie wyszło to możliwe, że z zupełnie innej przyczyny przecież:)

Nie ma się co zmuszać ale skoro facet pomimo niskiego wzrostu nie ma kompleksu, to może mieć wystarczająco interesującą osobowość żeby się na tym nie skupiać:P

Pozdrawiam i szczęścia życzę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gry (16 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Feromony na pierwszej randce (50 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...