centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Ze wzrostem, jak z latami. 2-3lata to żadna różnica, jak 2-3cm.
Co innego 10, 15 lub więcej cm różnicy, to jak 10 lat w metryce....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

do maleńka...
charyzmatyczny to może być prezes w firmie albo proboszcz w parafii albo sutener...
Nie chciałabyś charyzmatycznego męża... przeczytaj definicję tego słowa na wikipedi bo na razie to widzę ze znasz sie tylko na siusiakach:))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zajrzyj do portfela tego onego, jak gruby to urośnie, tak już macie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

przez "ce ha" ...uja się pisze Panie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

latem to sombrero i juz po klopocie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko w jezyk sie nie ugryz, bo sam siebie zatrujesz

malutkiego jak paluszek knutka? LoL to pojechałaś. A podobno nie różdżka się liczy tylko czarodziej ;) hahahahahahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem bardzo wysoka (187) i moj byly maz o 2 cm nizszy ode mnie. miłość mojego życia o 8 cm niższy. Tak naprawdę nigdy mi to nie przeszkadzało, gdy byłam naprawdę szczęśliwa i nie miałam wątpliwości, że kocham i jestem kochana. Kwestia bezpieczeństwa to bardziej kwestia charyzmy mężczyzny. Może być niższy a mieć to coś w sobie, że czujesz jego opiekuńczość i bezpieczeństwo.
Dla kontrastu - miałam też kiedyś faceta, który był wyższy ode mnie, dużo. Miał ponad 2 m. Za to był niedorajdą życiowym, ciapą, płaczkiem i miał malutkiego jak paluszek knutka ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zrozumiałabym, gdyby był 20 cm niższy (a i tacy mnie podrywali a mam 180cm), ale 3-4? to w zasadzie żadna różnica, ledwo zauważalna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skończ gimnazjum, zrób maturę i wtedy się martw.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie kumasz, tu chodzi o takie specyficzne poczucie bezpieczeństwa, to bardziej atawizm niż jakaś realna potrzeba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ładnie to tak samą siebie oceniać per "fajna laska" ;-) Wyższa się wywyższa ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem rozterek "jak będę wyglądała w obcasach przy facecie nieco niższym??"
Kiedyś na weselu kuzyna mi ciocia powiedziała: Patrząc na Ciebie Kiki i Twojego męża widzę najbardziej zakochaną w sobie parę... dużo bardziej niż para młodych.... o wzroście nic nie wspomniała...

Bo mądrzy ludzie zobaczą to co niewidoczne dla oczu, a opinią tych drugich (czyt. głupich ludzi) nie warto się przejmować...

Ja tam wolę niewysokich, może niekoniecznie dużo niższych, ale = lub 1,2 cm wyższy. Tacy są przystojniejsi, uroczy, szczupli, słodcy. A mam 170cm.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

No, najlepiej jakby jeszcze łyżwy ubrał :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak już ktoś wspominał, to zależy tylko od Ciebie ;). Ja mam faceta tego samego wzrostu. Na jego szczęście nie lubię obcasów, ale czasem chciałabym zaszaleć i w ostatniej chwili odpuszczam, bo jak to będzie wyglądało. Z drugiej strony mój przypadek dba o siebie, jest pewny siebie i ćwiczy.I najważniejsze. Po prostu czuje sie przy nim dobrze i bezpiecznie. Jeśli wasze proporcje mimo wszystko są mniej więcej zachowane i tworzycie zgrany zespół, to najważniejsze ;). My jesteśmy już razem 4 lata, czego i Tobie życzę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie oszukuj siebie i jego. Po prostu go nie kochasz i tyle.

Dla prawdziwej miłości centymetry, kilogramy itp. to nic nie znaczące drobiazgi. Prawdziwa miłość tego nawet nie zauważa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

do takich jak ty, to szkoda nawet swieczki :P
Obudzisz sie kiedys sama w kolejna wigilie zaliczona przez kolejnego faceta i pomyslisz "jaka ja bylam glupia, moglam patrzec na yo czy jest dobrym facetem, a nie ze jest wyzszy ode mnie i dobrze zbudowany"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz racje,ja tez bym nie mogla byc z nizszym ode mnie facetem,a mam 176 cm.Koboeta powinna miec glowe na wysokosci ramion faceta,zeby miec na czym oprzec głowe. Dlatego zwracam sie do niskich panów-szukajcie sobie nizszych kobiet od siebie i nie uderzajcie do wysokich-szkoda waszego prądu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

zaleta łóżkowa - nie będzie musiał łamać sobie kręgosłupa chcąc dosięgnąć ustami twoich piersi w trakcie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Biały związek (8 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Czy feromony działają (82 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...