centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Jeżeli wzrost stanowi jakąkolwiek przeszkodę, to mam nadzieję, że taki cudowny facet nie zwiąże się z takim pustakiem, jak Ty.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolor włosów w przypadku kobiet to kiepski argument. Dziś blond, jutro ruda, dwa dni później brunetka :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ona juz sie zastanowila, teraz tylko czeka na potwierdzenie. Gdyby bylo ok mialaby w d te pare cm. JEsli teraz jej zle to pozniej bedzie gorzej. Oszczedz chlopakowi czasu. Jesli jest taki fajny podziel sie z inna, a nie zawracaj mu glowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wzrost to nie sprawa centymetrów to sprawa myślenia!!!!
Jestem 12 lat z moim niższym mężem. I w życiu tak nie czułam się bezpiecznie jak właśnie z nim. Dlaczego? bo mogę na nim polegać jak na Zawiszy!!! odpowiedzialny, prawdomówny i taki, dla którego rodzina jest najważniejsza... ujął mnie swoją punktualnością... i co? miałabym zrezygnować z faceta z takimi cechami tylko dlatego, ze ja mam 176 cm a on 172??? Noszę szpilki i widzę zawsze zachwyt w oczach męża.... i te 4 cm miałby to zniszczyć??? o, nie!
Niższy facet naprawdę nie oznacza:
1. konieczności rezygnacji ze szpilek
2. braku poczucia bezpieczeństwa...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

tam to znaczy gdzie. obcasach? stań na gazecie, będziesz wyższy

Zacznij chodzić w obuwiu na płaskiej podeszwie, będzie równy a może i wyższy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jesli teraz c wzrost przeszkadza, pozniej bedzie tylko gorzej. Jak przestanie tak zabiegac o ciebie bedziesz mowila "co ja widzialam w takim kurduplu". Tez kiedys znalam nizszego faceta, z ktorym costam sie zaczynalo. Ale sie nie zaczelo, bo ja lubie szpilki, a on byl ode mnie 5 cm nizszy jak stalismy na boso;) Niejedna rybka jest w stawie, wiec znajdziesz tez fajnego, a wyzszego. Ja obecnie mam wyzszego od siebie o 10 cm, chlop jak dab, moge sie i wtulic i szpilki wlozyc i wygladamy normalnie. Sa takie pary jak braciak i hirsh/hirsz? ona jest z 15 cm od niego wyzsza. Jesli to obojgu nie przeszkadza to ok, ale jesli ty juz teraz rozwazasz znajomosc, to w z czasem bedzie jeszcze gorzej. A szczegolnie w zlych momentach, pierwszy kamien to jego wzrost. Szkoda jego czasu. I tojego tez.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale wy dziewuchy jesteście porąbane. Niby po co facet ma wam zapewniać bezpieczeństwo? Przed czym? Kiedy będziecie same wieczorami wracać z pracy, gdy mąż będzie na zmianie? Kiedy będziecie w domu oglądać serial brazylijski i zobaczycie pająka w rogu ekranu? Mam w tej chwili wrażenie, że każda dziewucha, która tu się wypowiada boi się wychodzić z domu, jakby tam tabun terrorystów, lub gwałcicieli miał je zaraz zaatakować. Paranoja totalna. Nie ważne, czy jest 5cm niższy, czy 5 cm wyższy, ważne by facet był wobec was w porządku. Czyli szanował, pomagał w codziennych obowiązkach i przede wszystkim byście się czuli się ze sobą razem dobrze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jedne marzą aby mieć w ogóle faceta, a Ty masz takiego który jest dla Ciebie wprost idealny ale wybrzydzasz, bo jest niski? A czegoś do jasnej... spodziewała się spotykając się z nim na początku? Że urośnie? Spotykałaś się z nim dla zabicia czasu?
Wiesz co? Poznaj go lepiej z jakąś samotną psiapsiułą, która będzie z nim szczęśliwa, a on z nią. Ty na pewno poznasz w końcu swojego wymarzonego, wysokiego, przystojnego z szerokimi barami i będzie zdradzał Cię na prawo i lewo.
Sorki, niektóre baby są jednak głupie.
Mi nigdy nie przeszkadzało jeśli partnerka była wyższa. Chyba, że sporo wyższa była, ale wtedy nie zaczynałem nawet...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witaj. Też jestem kobietą. Mam 180 cm wzrostu i strasznie ciężko znaleźć faceta wyższego. Kilka lat byłam w związku z takim ok. 185 cm, ale jak staliśmy obok siebie to różnicy za bardzo nie było. Już sam mój wzrost mnie krępuje, bo przewyższam większość znajomych dziewczyn. Głupio mieć wrażenie, że jest się większym od swojego faceta, więc rozumiem o co Ci chodzi :)
Nigdy nie nosiłam wysokich obcasów, ale myślałam że tego nie chcę. Dopiero ostatnio stwierdziłam, że jednak chcę! I chcę mieć wysokiego faceta, przy którym będę czuć się mała i otoczona opieką!
Panowie - wysoki to nie jest od 170 cm wzwyż :) (a tak można wnioskować z Waszych na moje ogłoszenie które swego czasu zamieszczałam).
Niestety nic Ci nie poradzę. Wierzę, że to może przeszkadzać, ale nie wiem czy jest wystarczającym powodem do zerwania - chyba jednak można to przeboleć. W końcu każdy ma jakieś wady :)

Pozdrawiam serdecznie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesli teraz sie wstydzisz-nic z tego nie bedzie a jedynie gorzej..Jesli nie ma tej chemii ......Brak odpowiedniego wzrostu to tylko pretekst do zakonczenia czegos w zarodku,lepiej teraz jak pozniej.Sama osobiscie w zyciu moim przekreslilam chlopaka ...za wzrost i jeszcze kilka innych powodow.Facet powinien byc choc troszke wyzszy a nie nizszy ale to moje zdanie i mimo tego uwazam,ze kazdy zasluguje na milosc i cm te 2-3 przy cudownym charakterze nie maja znaczenia.to tak jak z kolorem wlosow-jedni wola ciemne a ktos jasne :)i dazy sie do tego by miec to czegosie pragnie :).Czasem los pisze inny scenariusz..

Wyższa!!!Ja też jestem wyższa od swojego męża o 2-3 cm nie mierzyłam,przeżyliśmy z sobą 37 lat i daj Boże wszystkim takiego udanego związku.Urodziłam3 wspaniałych synów,jesteśmy,a właściwie byliśmy bardzo udanym małżeństwem,ale choroba męża nam wszystko psuje,Ale przyrzekałam mu miłość i wierność do grobowej deski i tak już będzie zawsze.Myślę,że wzrost nie ma większego znaczenia,patrz jednak na charakter i jego wartości ,życzę wszystkiego najlepszego,a czas pokarze,czy jest wart Ciebie mimo niskiego wzrostu!!!!!

wysoko nie jestem(1,69)ale tam mam prawie 20cm.

dziecko ile masz lat bo z twojej wypowiedzi dostala bys odemnie miedzy 14 a 17 moze 18 lat tak ze takimi bzdurami nie zasmiecaj portalu
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Święta prawda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spod jakiego kamienia wypełzleś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

doprawdy paradne

wiejskie problemy zaiste :)

3-4 cm tak naprawdę nie robi różnicy wiem bo sama mam powyżej 180 cm wzrostu jeśli zależy ci na mężczyźnie to wzrost nie jest ważny. Na ogół jest tak że wysocy mężczyźni wolą niższe kobiety, a niscy męzczyźni wysokie kobiety tak to już na tym świecie jest.

skoro nawet w podpisie czujesz się taka wyższa to znajdź sobie księcia z bejcą i grubym łańcuchem i nie truj nam oraz nie łam porządnemu chłopakowi serca
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

pięknie napisane

nic dodać nic ująć!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Feromony na pierwszej randce (50 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...