co na leprza aktywnosc seksualna dla żony

Witam.Mam pytanko.Po drugim porodzie zona stosuje tabletki antykoncepcyjne sa dobre ale ma miejsza chec na sex.Czego mozna uzyc na zwiekszenie jej libido?Prosze o porady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co na leprza aktywnosc seksualna dla żony

Idź do agencji tam nie trzeba się starać o libido ;)

zdaje mi się, że zakupienie słownika przez Ciebie mogła by pomóc w tej kwestii;p

mogło by;p Sama też dobra jestem;p

a ja mysle, ze dopasowane do jej potrzeb piepSZenie :)

pozdrawiam
jurek

Jakby przez Twojego penisa wyszła wielka głowa to też uznałbyś że orgazm jest mało opłacalny;)

eee... teoria się kupy nie trzyma. Podobno kobiety przeżywają szczyt swoich możliwości seksualnych ok 40tki. Wtedy już chyba większość jest mamusiami... Jedno z drugim się kłóci jeśli Twoja teoria miała by to tłumaczyć

"Podobno"
Niektórzy twierdzą że prawdziwą przyjemność z seksu czerpie się po 60tce, a seks można uprawiać i do 90tki. Mówią też że zdrada wzmacnia związek i że Marsjańska Twarz jest pozostałością po zaginionej cywilizacji.
Nie byłbym tak ufny wobec wszystkiego co ludzie mówią;)

To jak te powiedzenie "stary człowiek i może":P
Szczyt szczytem a chęci chęciami.
Ja o szczytach nie pisałem, bo z geografii to ja noga jestem i się nie udzielam;)

koala ... odstawić chemię, pigułki sa wygodne i skuteczne, ale jeśli organizm twojej żony tak reaguje na nie, to nie ma szans na poprawę libido nadal stosując chemię, no i z czasem może być coraz gorzej, wiele kobiet reaguje podobie, czasami taki skutek uboczny pojawia sie po kilku latach stosowania, a czasami od razu

nie znam waszej sytuacji, ale może skoro juz macie 2 dzieci to warto by było zdecydowac sie na wkładke wewnątrzmaciczną, zakładana na kilka lat i tym samym odstawienie pigułek

Inne tematy z forum

Mój facet szybko dochodzi (7 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Labioplastyka Trójmiasto (7 odpowiedzi)

Czy któraś z Was robiła w Trójmieście taki zabieg? W jakiej klinice? Który lekarz? Byłam na...