co z ta dyscyplina

Temat dostępny też na forum: Speak up
jedni pisza ze SPEAK UP to tylko dla zdyscyplinowanych, inni ze dla tych niezdyscyplinowanych, zabieganych. To jak to jest naprawde?
Jestem zabiegana i zapracowana. Trudno mi sie "podpiąć" pod jakas grupe, ale z kolei zapal mam slomiany. Czy dla mnie SPEAK UP czy raczej praca w grupie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co z ta dyscyplina

z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że ze słomianym zapałem daleko nie zajedziesz ;) trzeba zmienić podejście, bo wiele razy się już przejechałem na takim entuzjazmie i wcale nie mówię tu o dziecięcym zapale do sportu ;) a co do samego Speak Up, to zaletą dla zabiegienaych jest to, że możesz sobie spokojnie ustalać program zajęc i nie musisz sztywno trzymać się godzin lekcyjnych. z kolei zdyscyplinowani z łatwością odnajdą się w formule nauki na własnąrękę :) więc dla każdego coś miłego.

fakt, ustalanie planu zajęć pod siebie to jest bardzo duży plus

Samodyscyplina to podstawa. Dostaje się książki, dostęp do strefy słuchacza przez internet i jak się człowiek nie przyłoży to nic z tego nie będzie (jak wszędzie i ze wszystkim zresztą). Dużym plusem jest to, że zajęcia rezerwuję przez internet, kiedy mi pasuje to przychodzę. Anulować zawsze mogę na jeden dzień wcześniej i nic mi nie przepada. Jak dla mnie super. Nie jasne są tylko dla mnie wypowiedzi typu "nie mogę zrezygnować - bo robią problemy". To po co się w ogóle ludzie zapisujecie - skoro za chwilę chcecie rezygnować!!! Poza tym - czytać - co podpisujecie!!!

Inne tematy z forum

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...