czas poszukać kolejnego Księcia ;)

Tak jak w tytule, z tym że książę nie musi jeździć na białym koniu czy nosić zbroi ;)

NIE interesują mnie faceci którzy:
- są żonaci
- są żonaci - niektórym trzeba powtarzać, więc piszę jeszcze raz
- są dzieciaci - cud rodzicielstwa wolałabym przeżyć z kimś, kto też jest niedoświadczony w tej dziedzinie
- przekroczyli 35ty rok życia
- są młodsi o więcej niż 2 lata
- nie mają prawa jazdy - sorry chłopaki ale zabawa w bycie szoferem jest średnio kobieca ;) *
- są uczuleni na psy (na dłuższą metę to byłby problem)
- stronią od aktywności fizycznej (seks się nie liczy :P)

Dodam, że nie chcę być „dyskretna” oraz nie chcę „miło spędzać czasu”, bo szukam kogoś na dobre i na złe i to w wersji całodobowej, a nie tylko na nocna zmianę ;)

Oburzonych moim postem malkontentów informuję, że piękno to rzecz gustu, aczkolwiek nie uważam siebie za ropuchę ;) Co do niemożności znalezienia partnera w realnym świecie to (nie)stety z imprez już raczej wyrosłam, romans w pracy mnie nie interesuje, a na siłowni skupiam się głównie na sobie.
Jeśli chodzi o podstawowe informacje o mnie to: 29letnia blondynka mieszkająca w Gdańsku, 172wzr. ;)

Zainteresowanych zapraszam na priv lub maila: fankafioletu@wp.pl

* żeby nie było - własne auto mam i nie wymagam posiadania BMW X6 ;) jednak uważam, że od faceta koło 30stki mam prawo wymagać czegoś więcej niż karty rowerowej, chociażby po to, by na porodówkę nie musiała wieźć mnie koleżanka lub co gorsza taksówka ;)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: czas poszukać kolejnego Księcia ;)

już koniec bo nie wiem czy mam to wyłączać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dać walizke nieznajomemu Polakowi? Never!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

z tym wyzwaniem to się nie przestrasz nie jestem saperem;)

a pokażesz mi się nie oszukujmy się że to jest nie ważne gdybyśmy się spotkali na ulicy w autobusie to wszystko by zależało czy byśmy się sobie spodobali w pierwszej chwili to jak by się dalej potoczyło np pomógł bym Ci nieść bagaż bo byś wróciła z wycieczki a ty byś mi na to pozwoliła hee;)

moje życie to wyzwanie

jest w mojej pierwszej wypowiedzi u góry - nie lubisz wyzwań? ;)

napisz ten adres email

dzisiaj jeszcze siedze w domu bom chora i na L4 ;)

a co robisz dzisiaj

w 1szej wiadomosci podalam maila ;)

pierwszy raz pisze na czymś takim i tak naprawdę nie wiem co mam myśleć o tego rodzaju kontaktach wszedłem na to z nudów i co miał bym teraz pisać o sobie tak publicznie to chyba nie w moim stylu :)

123! szukam szukam, nie jestem studentka socjologii ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm szukasz naprawdę kogoś normalnego czy to tylko zabawa

i wice wersa FF
:o))

o żesz...to mialo być do on_z_gda - nie qmam tego forum, no ale w końcu jestem tylko blondynka ;)

marrgo - dziękuję, również pozdrawiam :) Ciesze sie, że miałam okazję poznać Cię osobiście :)

dziękuję za darmową psychoanalizę, poproszę również o analizę składu ciała ;)

nie bronię... mam po prostu takie samo zdanie...
pozdrawiam
:o)

Ten post akurat byl skierowany w odpowiedzi na post Kate. Co do wypowiedzi FF nie mam zadnych zastrzezen, ale milo ze tak zawziecie jej bronisz ;)

@pepi przecież nikt nie powiedział że kobiety są inne... ludzie w tym przypadku nie dzielą się na kobiety i mężczyzn tylko na takich co szukają swojej drugiej połówki i takich którzy chcą się dobrze w życiu ustawić... prosta sprawa...
pewnie że fajniej byłoby gdyby nasz "druga połówka" była zamożna i piękna ale chyba nie to jest najważniejsze... a to ze fanka fioletu nie ma ochoty na żonatego faceta... w pełni ją rozumiem i popieram decyzję... jeśli szuka kogoś na prawdę na całe życie to żonaty (mężatka w przypadku panów) zupełnie się do tego nie nadaje... nawet gdyby obiecywali nam złote góry, rozwody i oddanie do śmierci... sorki ale ja w to nie wierzę... jak już raz byli w stanie przysięgę złamać to co za problem to powtórzyć... i powtarzać w nieskończoność...
:o)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyczuwam w Twoim poscie sporo agresji wywolanej najprawdopodobniej milosnymi niepowodzeniami. Zwroc jednak uwage, ze kobiety tak samo szukaja najwiekszego "ciacha", co by mozna bylo sie pochwalic kolezankom, zeby mial dobre auto, byl bogaty itd. Czy to nie jest poszukiwanie czegos "pustego"? Niezaleznie od plci mozna znalezc takie samo powierzchowne podejscie. Nie chcialem juz bardziej zasmiecac watku i robic wiekszy off-topic, ale zirytowala mnie ta hipokryzja.
Mimo wszystko zawistny nie jestem i zycze Ci zebys miala okazje do zmiany swojego nastawienia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...