czas poszukać kolejnego Księcia ;)

Tak jak w tytule, z tym że książę nie musi jeździć na białym koniu czy nosić zbroi ;)

NIE interesują mnie faceci którzy:
- są żonaci
- są żonaci - niektórym trzeba powtarzać, więc piszę jeszcze raz
- są dzieciaci - cud rodzicielstwa wolałabym przeżyć z kimś, kto też jest niedoświadczony w tej dziedzinie
- przekroczyli 35ty rok życia
- są młodsi o więcej niż 2 lata
- nie mają prawa jazdy - sorry chłopaki ale zabawa w bycie szoferem jest średnio kobieca ;) *
- są uczuleni na psy (na dłuższą metę to byłby problem)
- stronią od aktywności fizycznej (seks się nie liczy :P)

Dodam, że nie chcę być „dyskretna” oraz nie chcę „miło spędzać czasu”, bo szukam kogoś na dobre i na złe i to w wersji całodobowej, a nie tylko na nocna zmianę ;)

Oburzonych moim postem malkontentów informuję, że piękno to rzecz gustu, aczkolwiek nie uważam siebie za ropuchę ;) Co do niemożności znalezienia partnera w realnym świecie to (nie)stety z imprez już raczej wyrosłam, romans w pracy mnie nie interesuje, a na siłowni skupiam się głównie na sobie.
Jeśli chodzi o podstawowe informacje o mnie to: 29letnia blondynka mieszkająca w Gdańsku, 172wzr. ;)

Zainteresowanych zapraszam na priv lub maila: fankafioletu@wp.pl

* żeby nie było - własne auto mam i nie wymagam posiadania BMW X6 ;) jednak uważam, że od faceta koło 30stki mam prawo wymagać czegoś więcej niż karty rowerowej, chociażby po to, by na porodówkę nie musiała wieźć mnie koleżanka lub co gorsza taksówka ;)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: czas poszukać kolejnego Księcia ;)

a nie wiesz przypadkiem gdzie ich szukać?...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mylne pojęcie
Mężczyźni szukają piekności powierzchownej i niestety "pustej" (taką łatwiej manipulować),ale Piękność i na dodatek jeszcze posiadająca zdolność samodzielnego myślenia - to TRAGEDIA dla nich.

Na szczęście fajnychi wolnych facetów jeszcze troche pozostało ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawdziwa piękność jak to piszecie nie musi szukać miłości na necie a moze piekno wnetrza jest nie halo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a mi się bardzo spodobał ów post :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ogłoszenie zarąbiste
przepełnione cierpieniem i determinacją
a zarazem nienawiścią do mężczyzn
ile to trzeba znieść niepowodzeń, jakie trzeba mieć ciśnienie - zacięcie żeby odstawić taki anons
i to wszystko blondynka

odpisuje ponieważ moim kolorem ulubionym jest fioletowy
niestety ja odpadam z racji pierwszych 5 pozycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

łał! no witam again!
widzę że wracasz i to z wielkich hukiem... gratuluję "ogłoszenia" jest zarąbiste...
a tak poza tym... panowie... Fankafioletu to na prawdę fajna laseczka! bierzcie się za tę królewnę bo Wam ją Lord Farkuad podprowadzi...
trzymaj się ciepło...
pozdrawiam noworocznie
:o))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba najlepiej napisane ogloszenie matrymonialnie jakie widzialem ostatnio. Wszystkie wymagania jasno sprecyzowane i o dziwo nie sa to "kosmiczne" wymagania, ktore sugerowalyby, ze tylko idealny facet wchodzi w gre (tzw. ksiaze bajki). Teraz tylko pozostanie wybrac najlepszego kandydata z ofert jakie dostaniesz, co juz nie bedzie takie latwe :) powodzenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...