czas poszukać kolejnego Księcia ;)

Tak jak w tytule, z tym że książę nie musi jeździć na białym koniu czy nosić zbroi ;)

NIE interesują mnie faceci którzy:
- są żonaci
- są żonaci - niektórym trzeba powtarzać, więc piszę jeszcze raz
- są dzieciaci - cud rodzicielstwa wolałabym przeżyć z kimś, kto też jest niedoświadczony w tej dziedzinie
- przekroczyli 35ty rok życia
- są młodsi o więcej niż 2 lata
- nie mają prawa jazdy - sorry chłopaki ale zabawa w bycie szoferem jest średnio kobieca ;) *
- są uczuleni na psy (na dłuższą metę to byłby problem)
- stronią od aktywności fizycznej (seks się nie liczy :P)

Dodam, że nie chcę być „dyskretna” oraz nie chcę „miło spędzać czasu”, bo szukam kogoś na dobre i na złe i to w wersji całodobowej, a nie tylko na nocna zmianę ;)

Oburzonych moim postem malkontentów informuję, że piękno to rzecz gustu, aczkolwiek nie uważam siebie za ropuchę ;) Co do niemożności znalezienia partnera w realnym świecie to (nie)stety z imprez już raczej wyrosłam, romans w pracy mnie nie interesuje, a na siłowni skupiam się głównie na sobie.
Jeśli chodzi o podstawowe informacje o mnie to: 29letnia blondynka mieszkająca w Gdańsku, 172wzr. ;)

Zainteresowanych zapraszam na priv lub maila: fankafioletu@wp.pl

* żeby nie było - własne auto mam i nie wymagam posiadania BMW X6 ;) jednak uważam, że od faceta koło 30stki mam prawo wymagać czegoś więcej niż karty rowerowej, chociażby po to, by na porodówkę nie musiała wieźć mnie koleżanka lub co gorsza taksówka ;)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: czas poszukać kolejnego Księcia ;)

oj tu, oj tu........nie można spać kiedy śniegi topnieją ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ej noooo...tylko bez skojarzeń ;)

On nie pozwolił się Jej wyspać. No wiecie. Tak na pierwszej randce ;)

5 godz...... a chemia..........;)

I..? I..? :D

Napiszę tylko, że spotkanie trwało 5 godzin, w związku z czym jestem dzisiaj mega niewyspana ;)

Wiecie co może troszeczkë powinniśmy zmienić sposób wyrażenia siebie i swoich potrzeb. Tzn. O rany nie dostalam kwiatów :( na jej ale te kwiaty, które dostalam wtedy ... to bylo wow:)
Afirmujmy się.to działa wiem to z autopsji.
Wiem mnie czasami też jest.mega trudno ale jak sobie pomyślę jak często w ostatnich latach zylam tym że mi źle to mam dola i widzę, że niestety nie jestem w tym osamotniona....
Także dziewczyny od dziś teraz to tylko facet z kwiatami albo żaden ;)
FF mam nadzieję że dzisiejszy Pan stanie na wysokości zadania :)

niestety tak jest :(
ja dostalam drugy kwiatek po dwoch latach zwiazku, i jak piszes. . tylko jak przeprosiny :(

mnie jest po prostu strasznie smutno że niektore kobiety dostaja kwiaty tylko w ramach przeprosin - ja w takim związku nie chcialabym być ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To pewnie dlatego że mężczyzna od kobiety różni się nie tylko budową anatomiczną ale też konstrukcją umysłu i sposobem myślenia.

@tom - ja tam nie ukrywam, iż Twoja wypowiedź podoba mi się...
ale kwiaty również ... i choć chciałabym je dostawać z potrzeby serca tego jedynego a nie w zamian za to i tak wydaje mi się że @FF ma rację - Wam niestety czasami pewne rzeczy trzeba łopatologicznie do głowy bo inaczej ni dudu... - bez urazy

chyba bierzesz wszystko zbyt dosłownie...ale i tak pozdrawiam ;)

ff nie dorastam Ci do pięt.....;) szacun.........;p

czyli za każdym razem kiedy będą kwity będzie nadzieja na sex, jeśli go nagle nie będzie to nastąpi wielkie rozczarowanie......
sex za coś..... zły pomysł, sex jest czymś wyjątkowym i wychodzi raczej z ochoty, natchnienia, chemii lub spontanu......nie traktujmy go jako nagrody.....;)

albo patetycznie stwierdzam, że droga do mega serca wiedzie przez kwiaciarnię i że kwiaty to najpiękniejsza rzecz jaką mężczyzna może ofiarować kobiecie* ;)

* oczywiście zaraz po diamentach :P

aj tam zaraz okropna, subtelnie informuję delikwenta że tulipany są w Biedronce za całe 6,99 - ech, jestem taka tania hehhhh

@tom - a może najzwyczajniej w świecie wie czego chce..

ff ale jesteś okropna........;)

ooo to dobry pomysł - i nawet nieświadomie z ostatnim tak było - na trochę pozostał przy okazji nawet na dłuższe trochę, ale to było już jakiś czas temu i niestety łudziłam się, że być może jednak zostanie na bliżej nieokreśłony czas, ale dziś już wiem - w końcu dojrzałam do tego, że to była niestety pomyłka dlatego poszukiwania rozpoczęte :)

m. - ja mam na to niezawodny sposob - mimochodem wspominam ze nie moglabym przespac sie z facetem od ktorego nie dostalam kwiatow, ot taki maly niekoniecznie emocjonalny szantaz ;)

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...