czernis- jaki torcik polecacie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Kulinaria
na 2 urodzinki córy.... myślałam o takim lżejszym torciku w żelu, możecie polecić jakiś smak? Jakie mają ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czernis- jaki torcik polecacie?

ostatnio miałam z mandarynką na śmietanie właśnie z polewą żelową ale nie pamiętam jak się nazywał ,zawsze zamawiamy kwaskowate owocowe ,nigdy czekoladowych czy innych "brązowo -białych " ,oni mają takie ciasta i takie robią torty więc zawsze można kupić kawałeczek i spróbować .

W każdym razie od paru lat zamawiam zawsze w czernisu i zawsze torty były dobre bo nie były mdłe zawsze znikały do ostatniego okrucha i bardzo ładnie wykonane są.

maja dobre ciasta, wiec i torty rowniez, bo wlasnie robia je na bazie ciast stalych w ofercie. a cena torta zaczyna sie od 49zl wzwyz.

ja za to ostatnio na 5 ur syna zaryzykowalam i zamowilam torta w jackuplacku, bo mialam mniejsze finanse w tym miechu, bialo-czarne biszkopty przekladane kremem budyniowym, 1600g za 50zl!wiec dla mnie rewelacja. a tort byl przepyszny, caly poszedl. maja tez inne smaki na bazie smietany lub masla, zobacz na ich stronie, choc ja innych osobiscie nie jadlam. a ceny tortow zaczynaja sie od 33zl.

Nie polecam tych tortów,przede wszystkim drogie i niesmaczne. Ja zaczęłam kupować w cukierni MAGDA ceny bardzo dostępne od 28 zł mozna zamawiać w róznych kształtach smakach .Polecam te na bitej śmietanie albo w takiej masie cukrowej

a ja odradzam Magde ,co prawda mielismy mase na kremie ( truskawkowy smak) nie na smietanie,biszkopt suchy,jedynie z wygladu był super śliczny i kolorowy .Nikt z gosci nie komentował tego tortu i jak dla mnie skreslam ta cukiernie z mojej listy .
Na jutro zamowilam dla córki od nas z Portu z Markizy W-Z -ke cena 38 zł kg+18 zł za opłatek z Monster high ,dawniej były super,zamawialismy tylko stąd odkad pamietam, jak zmienił sie wlasciciel to stały sie takie sobie .Zobaczymy jak tym razem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?