czy można....?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
kupić babci na gwiazdkę jakieś ziólka z witaminami, w płynie? Dodam że moja babcia jest bardzo zmęczona i bardzo wyniszczona chorobami. Nie wiem czy taki preparat można przyjmowac bez względu na stan zdrowia i tego jakie leki bierze osoba przyjmujaca?Wiem, powinnam zapytac w aptece, ale właśnie planuje zakup prezentu dla babci i może Wy troche na ten temat wiecie. Dziękuje z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy można....?

no pewnie, moja babcia tez czesto dostaje cos w stylu dobelhertz...

jasne wzmacniajace w syropie jak najbardziej

Lorenka, moja ś.p. Babcia też dostawała witaminki w prezentach. Ale przed zakupem w aptece i tak warto zapytać i poprosić o pomoc w wybraniu najodpowiedniejszego preparatu

naturalnie Beatko, jeśli chodzi o wybór właściwego preparatu poradzę sie farmaceutki, chciałam tylko wiedzieć czy nie popełnię gafy kupująć babci cos czego nie bedzie mogła zażywać....a ostatnio źle z nią buuuuuuuu :( Dziekuję za odpowiedzi

:) będzie dobrze Lorenka!!

dzięki :) mam nadzieje, ze juz niebawem stanie na nogi ... a po moich witaminkach to juz na bank!!! Pozdrawiam

może jakieś komplety są ze jedno odpowiada za serducho inne za stawy np.:) fajny taki komplet

ja kupilam rodzicon vicard w ladnej swiatecznej tubie

Inne tematy z forum

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (64 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

dom czy mieszkanie??? (431 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

waga dziecka na usg a przy porodzie (29 odpowiedzi)

Witam! Jestem w 34 tyg. waga dziecka wynosi 2700 g lekarka mi powiedziała, że urodzę duże...