Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i śniadaniem i spa będzie dobrym prezentem na ślub?Może polecicie jakieś fajne miejsce w przystępnej cenie????????
Swietny pomysl! Dat sie raczej nie ustala standardowo. Hotel po prostu wystawia voucher z opisem co jest wykupione (bez ceny) i na tej podstawie pozniej juz samemu sie robi rezerwacje..
Dziękuję za opinie ale zapomniałam wspomnieć ze w zaproszeniu jest wierszyk o nie dawanie prezentu tylko o kasę .Czy w takim wypadku wypada dać taki prezent?Dodam że mam być świadkiem.
swietny pomysł. teraz moda na takie wierszyki żeby dawac kaske ale prezenty tez sie dostaje :):) a czasem taki prezent może bardziej zachwycic. a pomysl masz swietny !
Moim zdaniem to nie koniecznie musi być dobry prezent. Zależy jakie upodobania ma para którą planujesz obdarować. No i weź pod uwagę fakt, że faceci przeważnie nie przepadają za takimi rzeczami jak spa i romantyczne kolacje, a to ma być prezent dla pary.
A mi się wydaje że po męczącym weselu po poprawinach fajnie jest gdzieś uciec chociażby na jedną noc i się odprężyć zrelaksować tym bardziej że młodzi nie mieszkają sami tylko z rodzicami i muszą wracać do domu gdzie nie ma okazji na pobycie sam na sam w spokoju.A tak cisza relaks i gorące uczucia?????????
dokładnie zdecydowanie sie z tym zgadzam, a to ze faceci nie lubia takich wypadow sie nie zgodze. Moj narzeczony uwielbia spa i sama na walentynki urzadzilam taki wypad nocleg w hotelu romantyvzna kolacja i masarz dla faceta, podkreslam ze jacuzi nie chcial wogole wychodzic siedzielismy w nim 4 godziny. to byl nasz najkrotszy i najlepszy wypad we dwoje. Wiec ja sie bym nie zastanawiala prezent jest idealny. Niech sie mlodzi po slubie odpreza
no dobra...super pomysł z punktu widzenia kobiety...mój narzeczony twierdzi że nie zbyt byłby zachwycony...zasięgnij może też opinii jeszcze jakiś facetów??
prezent jak najbardziej trafiony.
tez bylam swiadkowa i moja siostra prosila o kase.
my za to zaolacilismy za weekend w paryzu - lot i hotel,
byli naprawde zadowoleni, do tej pory wspominaja.
Kasa sie rozejdzie, prezent rzeczowy moze byc nietrafiony a wspomnien nikt im nie odbierze :)
już znalazłam coś ciekawego i nie drogo z jacuzzi zarezerwowanym tylko dla młodych:)nad jeziorem .Zrobiłam nawet wstępną rezerwację którą młodzi mogą zmienić i wykorzystać do końca roku:)Bardzo romantyczny prezent mam nadzieję że trafiony będzie.
Co kupić na prezent? To pytanie mi wiele razy spędzało niemal sen z powiek. Nie wiem, jak to się robi i zazwyczaj kończę w taki sposób, że kupuję jakiś klasyk – książkę czy alkohol. A tutaj nic co prawda nie kupiłem, ale przynajmniej otworzyły mi się oczy na to, co można kupić komuś bliskiemu. Może i wam się zatem spodoba.
Jasne, że dobry! Niemniej jednak ja kolację przygotowałabym samodzielnie. Jej uwiecznieniem może być ten deser: https://www.przepisy.pl/przepis/letni-torcik-z-truskawkami - jestem pewna, że jeśli go przygotujesz, Twój luby będzie zachwycony!
To dość ciekawy pomysł na prezent jednak ciężko będzie od tak załatwić sobie wolne . Możesz iść w tą stronę lub pomyśleć o czymś bardziej oryginalnym np kurs online . W końcu warto znać podstawowe angielskie zwroty w pracy . A teraz bez języka obcego ciężko dostać jakąś pracę :)
Jeśli chcecie kupić prezent pasujący dla każdego to kawa ziarnista. Chyba każdy ją lubi pic? A jeśli nie wiecie jak ją smacznie przyrządzić to wejdź na stronkę https://czaskawy.pl/Najlepsza-kawa-ziarnista-bloglist-pol-6.html. Tu macie bardzo dużo przepisów na naprawdę dobrą kawę
Warto podejść do tematu prezentu praktycznie. Jeśli szukacie podarunku dla faceta to myślę, że pasek czy portfel może być jak najbardziej trafionym podarunkiem. Tutaj https://messimo.pl/meskie-paski zerknijcie sobie na markowe paski męskie. Pasek przyda się każdemu, więc będzie to przydatny podarunek i elegancki.
Akurat ja zastanawiam się nad tym by kupić prezent na 50 urodziny dla niej . Wiele osób polecało mi tą stronę, ponieważ można tutaj kupić bardzo porządne upominki i to w świetnych cenach co jest też ważne