depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

hej, ja polecam salon DEPILEO, zachęcili mnie ceną, mega profesjonalne, pani która to robiła była super miła i delikatna a robiłam bikini, wiec same rozumiecie że trzeba uwazac :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA depilowałam się laserem Vectus po przeczytaniu sporej liczby opinii. Naprawdę godny polecenia laser jak i miejsce (Clinica Cosmetologica).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wrastające włoski to była moja zmora ! Wosku się bałam, maszynka pomagała na dwa dni. Mam bardzo jasną karnacje i czarne włoski. Kobiety z podobną urodą wiedzą jakie to wstydliwe :( Depilacja laserowa to zbawienie jak dla mnie ! Warto zainwestować dla takiego komfortu :) Dziewczyny polecam Wam klinikę La Nika ! Pani Doktor to przeurocza Kobieta :) Laser, którego używają to ICON Palomar. Wydaje mi się, że mają swój punk jeszcze w Elblągu. W razie pytań piszcie :)

Wiadomo, że nie, no ale warto pozbierać kaskę bo widać, że się opłaca. PO co się męczyć z maszynkami. Od cholery przeczytałam artykułów na ten temat i laserowo Vectusem będzie najlepiejj

Szkoda tylko, że nie każdy może zdecydować się na taki zabieg.

Tak sobie czytam te wasze komentarze o depilacji laserowej i w sumie trudno stwierdzić na 100% jaki laser jest najlepszy, no ale gdybym szła (a zamierzam) to wybieram Vectusa właśnie dlatego, że nie ma ani jednej złej opinii i używany jest przez profesjonalny zespół (w tym przypadku w Clinica Cosmetologica).

Chyba same najlepsze ?

No co innego słyszałam o tej klinice ; P Te dobre opinie to słyszałam właśnie o laserze Vectus w Clinica Cosmetologica.

a gdzie robilas, ze jestes zadowolona?

Ja jestem po trzecim zabiegu depilacji laserowej i polecam każdej kobiecie, dla której włoski stanowiły dość spory kłopot! Włoski praktycznie zniwelowane do zera a jak się jakiś pojawi to cieniutki. Ja chodzę do kliniki Epi w Gdańsku http://epi-gdansk.pl/depilacja-laserowa-gdansk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak tanio? A to przypadkiem nie zależy od wielkości obszaru partii? Sama chcę się zdecydować na bikinii i jak czytam, że tak tanio to mam ochotę pójść już jtr na ten laser!

Czyli jednak Vectus wydaje się być lepszy! OKEJ SUPER!

ja chodziłam przez jakiś czas na takie zabiegi i też miałam to okropne uczucie swędzenia. dla mnie to było strasze, później przestałam i wróciłam na ok rok do zwykłego depilatora, czasami do maszynki. teraz stwierdziłam, że mam dosyć męczenia się z tym wszystkim i kupię sobie taki depilator domowy. aktualnie mam depilator ipl z babyliss i jest fajnie. nie dość że mogę to zrobić na spokojnie, wieczorem w domu, to jestem już po kilku użyciach i nic nie swędzi :)

http://nplink.net/QLE9UUWr
Polecam kupić i używać w domku na spokojnie co bardziej się opłaca za tą cene :)

Laser Line w Gdyni ma słabe lasery, kiedy po ośmiu seriach (prawie rok) efekt był mizerny, zmieniłam salon i po następnych czterech seriach w INNYM salonie mogę powiedzieć że jestem zadowolona z efektu a włoski nie dorastają. Sam zabieg polecam bo działa.

Nigdy nie miałam, ale koleżanka jest w trakcie tych zabiegów. No i to trochę kosztuje, przy czym potrzeba większej ilości. Wiem, że narzekała ostatnio na straszne swędzenie nóg, właśnie przez zabieg, ale to chyba każdy inaczej na to reaguje

Poleca ktos ten Lightsheer w firmie Laser Deluxe? Bo same najgorsze opinie mają, a już miałam się zdecydować.

Hmm też tak słyszałam, ale nie wiem w sumie jak to jest na 100%, może da się z jasnym kolorem cebulki. Czy na 2018 są jakieś rabaty na Vectusa nadal?

Re: depilacja laserowa- opinie

Ostatnio pytałam kosmetyczki bo reż się zastanwaiam i powiedziała że to zależy od koloru cebulki włosa jeśli jest jasna to odpada a jeśli ciemna to laser jak najbardziej

Epicentrum niestety jak dla mnie za drogo a dwa że chyba nie mają zbyt dużego doświadczenia. Byłam na vectusie tak jak poprzedniczki w Cosmetologica i bardoz mi sie podobalo. W Epicentrum miałam kilka zabiegów ale na 100% nie byłam niestety zadowolona.

Inne tematy z forum

jak schudnąć... :( (189 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...