deskorolka elektryczna dla 10 latki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Córka (dobrze jeździ na rolkach) marzy o deskorolce elektrycznej. Mam pytanie do tych rodziców, których dzieci mają takie deskorolki. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Prędkość do 20 km/godz będzie ok? Polecacie jakiś model, który dobrze sobie radzi na drobnych nierównościach? Jak się u was sprawdza? Dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

może jakiś rodzic się wypowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja chcę kupić bratanicy na komunię taką zabawkę. Też mam wątpliwości, ale chyba poprostu podjade dziś do Decathlonu i zapytam.

Dla 10 latki może to być duży problem, bo deskorolka elektryczna jest dosyć wymagającym pojazdem... Ale jeśli naprawdę poszukujesz, to zajrzyj na https://www.positive-power.pl/jaka-deskorolka-elektryczna-posluzy-dziecku-najdluzej/ i poczytaj coś na ich temat. Może to pomoże Ci w wyborze :)

Inne tematy z forum

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...