(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: Prawda o Robocleanie

Też myślałem, że to jak przepłacone garnki, ale po prezentacji zmieniłem zdanie i kupiłem. To porządny sprzet.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super! Fajne rady, jak zastoswać robocleana. To odkurzaniu liści nie wiedziałam, bardzo ciekawe, wypróbuje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajne wpisy są na facebooku: https://www.facebook.com/RobocleanPolandPL/?fref=ts
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prezentacje Robocleana

Zgadzam się. U mnie prezentacja też była bardzo dobra. Roboclean tu pozytywnie wyróżnia się na tle firm sprzedających bezpośrednio u klienta.

No tak, jak wszędzie piszą tu hejterzy, którzy nigdy tego sprzętu nie mieli, chyba z zazdrości;) Jak zawsze trzeba sprawdzić samemu. U mnie ten sprzęt działa doskonale i nigdy nie zamieniłabym go na zwykły odkurzacz. Kupiłam go na prezentacji w domu. Sprzedawca był bardzo sympatyczny i profesjonalny. Polecam Robocleana każdemu!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja nie nie jestem absolutnie zadowolona z tego odkurzacza, nie polecę go nikomu, szkoda mi tylko wydanych pieniędzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ten sprzęt się docenia gdy się go używa.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Ja zwróciłem bez problemów. Oczywiście pytali się o przyczynę, ale nic więcej. Sprzęt wzięli, kasę oddali.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja taki za 400 zł wyrzuciłam od razu i już niechciałabym sprzątać zwykłym odkurzaczem.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie prezentacja była fantastyczna. Przedstawiciel bardzo miły i zabawny gość. Sama zachęciłam go, aby skontaktował się z moimi znajomymi, aby mogli poznać ten wspaniały sprzęt.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

najlepszy jest ROBOCLEAN

To najlepszy odkurzacz jaki dotąd miałam. Dywany wreszcie są w pełni czyste, ożyły ich kolory, bo też prałam. Kupiłam dzięki znajomej, która sama kupiła i poleciła mnie Przedstawicielowi

Jak widać wiele osób jest zadowolonych i nie tylko bezpośrednio po zakupie, ale również po latach. Sprzedawcy są dobrze wynagradzani m.in. dlatego, że takie opinie jak wyżej są wypisywane. Każdy dobry sprzedawca, niezależnie co sprzedaje, jest dobrze wynagradzany.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja w te kosmiczne technologie też nie wierze. W każdym razie, jeśli chodzi o Robocleana, to działa bardzo skutecznie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

W takim razie sprawę należało zgłosić do do rzecznika konsumentów lub założyć sprawę. Na pewno ma Pani dokumenty potwierdzające te sprawe. Ja mam Robocleana 4 lata, nie jest oszczędzany, a działa bardzo dobrze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przystawki

Używam szczelinową do sprzątania samochodu. Docieram do każdej wnęki.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przystawki

Sporo tego. Jak one się sprawdzają?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki odkurzacz za 400 zetów nie jest taki tani. Starcza na 3 lata, worki. Wyjdzie więcej niż Roboclean po długim czasie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moge ptwierdzić to, co już sam przetestowałem, no właściwie moja żona:) sprzatając. Na pewno sprząta dobrze, znacznie lepiej niż odkurzacz za 400 zł.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda o Robocleanie

Jestem zaskoczony tym, jakie ludzie mają przekonania.
1. Czy jest szybki i skuteczny należy sprawdzić samemu. Podczas prezentacji i w ciągu 14 dni, gdy możemy zgodnie z prawem oddać.
2. Fajnie byłoby, gdyby autorzy takich tekstów pisali, jakie to rzekomo fakty są pomijane.
3. "Pomimo rzekomego prawa do zwrotu". To prawo jest faktyczne. Można przeczytać o nim w odpowiednich przepisach. Jeśli nie chcą przyjąć, sprawę zgłasza się do rzecznika praw konsumenta lub sądu.
4. Prezentacje odbywają się wieczorem, ponieważ do 15 ludzie pracują, potem robią i jedzą obiad i robią wiele innych rzeczy.
5. Analiza w sklepie z wnioskiem, że możemy kupić za 1000, to nie analiza. Wodne tyle kosztują, ale bez separatora wodnego. Bąble powietrza z kurzem w tych za 1000 przechodzą przez wodę i wydostają się z powrotem do pomieszczenia.
6. Serwis pogwarancyjny. Pomijając sprawę kosztów, tu nie wiem, bo nigdy z serwisu nie korzystałem, to bardzo trwałe urządzenia.
7. Za 400 zł jest odkurzacz, rura i ssawka. Z Robocleanem są: przystawka tapicerska, antystatyczna do mebli, telewizora, krawędziowa, szczelinowa, do podłogi, ścienna, do pompowania piłek, turboszczotka, przystawka piorąca.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Ja myślę, że potrzebny jest zdrowy rozsądek. Czy ktoś stosuje techniki, czy nie, istotny jest sprzęt - czy dobry. Samemu to trzeba dotknąć, sprawdzić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...