(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Pękł sam z siebie - cud! ;) Ładnie to tak wymyślać nieprawdziwe rzeczy i oczerniać firmę? Kupiłam Robocleana, jestem zadowlona, wcześniej robiłam rozpoznanie w internecie i jest wiele bardzo pozytywnych opinii. Teraz tak się zastanawiam po tym wpisie czy choćby jedna z tych negatywnych jest prawdziwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukałam w sklepach i chciałam kupić wodny, ale wcześniej sąsiadka poleciła mi prezentację z Robocleanem i kupiłam go. Jest o niebo lepszy od tych sklepowych.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

"pisze tylko moje opinie" - opinie mogą odnosić się do subiektywnych wrażeń, a cena, rozwiązania techniczne, skuteczność potwierdzona certyfikatem i nagrodami to fakt. Jeśli podaje się nieprawdziwe fakty to jest hejt! Proszę, podaj linka do odkurzacza z separatorem wodnym, o tej samej skuteczności, który można kupić w sklepie i który kosztowałby znacznie taniej niż Roboclean.
Zardzewiały silnik... Kombinujesz, co by tu jeszcze wymyślić negatywnego!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

pisze tylko moje opinie nie hetuje nie mam powodu , mój odkurzacz roboclean ma zardzewiały silnik i zaczynam sie zastanawiac czy kiedy go kupowałem nie był już zardzeiwały nie sprwdzałem tak dokładnie więc nie wiem tego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ktoś powie mi jak tu dodac fotki roboclena stosunkowo mało używanego który ma zardzewiały silnik ? nie żartuję po odkręceniu wirnika widac rdzę, odkurzacz za taką kasę nie powinien rdzewieć miała byc kosmiczna technologia gwiezdne wojny atuditu wieczysta gwarncja, filtr jezt zasyfiony nie wiem jak go wymienic gdzie kupić nowy ? ile kosztuje taki nowy filtr ? co z tym zardzewiałym silnikiem ? czy firma robeclean wymieni mi gratis? nie mam żadnej karty gwarancyjnej miałem dostać poźniej poczta i nie mam do dziś znajoma z pracy czekała 3 miesiące na pojemnik do wody który pękł zupełnie tak sam z siebie , mój pojemnik na razie jest cały ale nie wiem może powinienem kupić zapasowy skoro trzeba czekać 3 miesiące ? ona przez 3 miechy pożyczała zelmera od sąsiadów, kiedy kupowałem roboclean uwierzyłem że złe opinie w necie to konkurencja dziś już wiem że złe opinie to poprostu opinie o roboclean , mam nauczkę na całe życie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

żaden inny odkurzacz nie ma takich marketingowców roboclean jest mocny w reklamie i nic więcej zelmer hoower dayson i wszystkie inne odkurzacze mogą się uczyć jeśli chodzi o reklamę te wszystkie nagrody to za kasę wystarczy spojrzeć ile kosztują nikt tego nie kryje są oficjalne cenniki ogólnie dostępne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlatego zdecydowałam się na Robocleana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fakt, takim sprzętem sptrzata się przyjemniej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Róznią się. Żaden inny sprzęt tego typu nie otrzymał tylu nagród za właściwości użytkowe i wzornictwo co Roboclean. To pozwala wnioskować, że Roboclean jest najlepszym sprzętem w tej klasie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prawda o Robocleanie

Ja też, zaraz spobuję!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Generalnie trzeba uważac. W tym biznesie, jak we wszystkim są oszuści ale też bardzo porządni ludzie i firmy. Uważam że do tych drugich należy Roboclean. Z czystym sumieniem go polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyznam szczerze, też byłam sceptyczna. Ale to dlatego, że wzystkie zakupy robię rozważnie, nie działają na mnie manipulacje i emocje. I z perspektywy czasu to był bardzo udany zakup.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wyglada na hejt. Kupiłam Robocleana i jest świetny! Wcześniej robiłam wywiad u znajomych, szukałam w internecie. Mi byle czego sie nie wciśnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre, ale to prawda! Syn mojej znajomej nazwał Robocleana artuditu. Tak nazywa się robot w Gwiezdnych Wojnach, wyglada podobnie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

FX sprawdzałeś? Ja po prezentacji przeszukałem cały net i nie znalazłem takiego sprzetu w takiej cenie. Są droższe, np. Rainbow. W hipermarkecie sprzedawca pokazywał mi wszystkie wynalazki, ale to albo klasyczne zakurzacze, albo wodne, które z separatorem wodnym nie mają wiele wspólnego. Dlatego kupiłem Robocleana i był to bardzo dobry zakup!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

syn kiedy sprząta wygląda jak robot z gwiezdnych wojen? wyrombiście nie ma nic lepszego jak dziecku na dzień dziecka kupić odkurzacz buhahahahahahahah to tylko akwizytor mógł to wymyslić dajcie spokój przestańcie wypisywać te banialuki sami w to nie wierzycie , roboclean to odkurzacz wodny jakich wiele w naszych sklepach różni się jedynie ceną i to bardzo, może dlatego że jest dytrybułowany nie w sklepach tylko przez prezentacje i stąd ta jego bardzo wygórowana cena , żeby nie żałować pochopnej decyzji najlepiej zanim się go kupi dobrze przemyśleć, sprawdzić w różnych sklepach konkurencję i w internecie jakie są ceny, zanim się wyda kilka tysięcy na odkurzacz dobrze wszystko sprawdzić i przeanalizowac podejmowanie błyskawicznej decyzji w trakcie prezentacji może wam nie wyjść na dobre ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Po ośmiu dniach czyszczenia powietrza mój syn pierwszy raz od 2 lat przespał cała noc. To sprzęt zdrowotny, szczególnie dla alergików.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warto samemu nim posprzatać. Wtedy się wie, ile jest wart. Zachęcam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odkurzacze ROBOCLEAN ? JA JESTEM ZADOWOLONY

Po co stary odkurzacz? To tak, jak by jeździć maluchem mając Mercedesa. Odbierają, żeby ludzie nie wyrzucali na śmietniki i nie zanieczyszczali śodowiska.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie, żeby coś wiedzieć trzeba używać. Mój sprawuje się świetnie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Magdalena - ocena (3 odpowiedzi)

Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać było, że budowa jest...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....