(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

Oh, te upały. Tak, też to robie. Działa :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

Dokładnie jak u mnie. Wyciągnął wszystkie włosy po psie, których nie wyciągnął żaden inny odkurzacz, a miałam ich sporo z górnej półki. Teraz dywan wygląda bardzo świeżo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po czym widzisz, po zdjęciach?...

Kupują ludzie, którzy widzieli na prezentacji i potem podczas użytkowania, że Roboclean jest skuteczny. Tyle na ten temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hejterze, ile dostajesz od Zelmera?;) Reklama reklamą, ale należy samemu spradzić, jak Roboclean jest skuteczny. Wtedy żadna reklama nie jest potrzebna.

Hejterku, a u którego Przedstawiciela byłeś w domu i widziałeś, że ma zwykły odkurzacz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hejterku, uważasz, że tę nagrodę i certyfikat 99,993% skuteczności też zapłacili?

Moja sąsiadka ma synka, który ciągle kaszlał i miał wysypkę. Od kiedy zaczęła używać Robocleana kaszel i wysypka ustąpiły. Flora bakteryjna nie pomaga na laergię. W tym przypadku pomógł Roboclean.

Coś w tym jest. Ale można też kupić na raty, ja tak kupiłam.

O, super, nie wiedziałem, a sąsiadka ma. Coraz większą mam mochotę, aby zobaczyć go w działaniu. To rzeczywiście ciekawy sprzęt.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wreszcie można wytrzymać w upały! Wrzucam do Robocleana kostki lodu, włączam i za chwilę pojawia się chłodne, rześkie powietrze :) Gdyby tak policzyć, ile dać za urządzenia, których funkcje posiada Roboclean, to wyszłoby znacznie więcej niż kosztuje.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam sąsiadkę z dołu, która ciągle coś smaży, gotuje i to idzie do góry. Zainteresowało mnie, że Roboclean to robi. To fajny sprzęt.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Worki próżniowe oszczędzają dużo miejsca. Roboclean jak się wyciągnie powietrze, to nie rozwijają się bakterie. Zresztą pościel też codziennie odkurzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odkurza się o wiele, wiele lepiej! Dywany są po prostu jaśniejsze, stały się puszyste. Jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia. Już podczas prezentacji widzieliśmy efekty i od razu go wzięliśmy.

Re: Roboclean to wybawienie

Podobnie jest z moją córką uczuloną na kurz. Wcześniej jej łzawiły oczy, a teraz już nie. Rzadziej ma katar. Widać po meblach, że w powietrzu jest mniej kurzu, mniej się na nich osadza. To był bardzo udany zakup.

Mieszkam na jedenastym piętrze i wszystkie zapachy unoszą się do góry. Największy fetor jest wtedy, gdy ktoś coś przypali, włączam Robocleana i nieprzyjemne zapachy znikają. Tak samo radzę sobie z dymem papierosowym.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roboclean to wybawienie

Ja mam alergię, a córka astmę. Gdy otwierałam okna na wiosnę swędziały nas oczy. Ale jak włączę Robocleana to ustaje. Po oczyszczaniu powietrza widzę, co w nim jest, jak wylewam z niego wodę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzęt jest świetny, ale prezentacja też była bardzo dobra. Przedstawiciel wykonał ją bardzo profesjonalnie. Do tej pory jest ze mną w stałym kontakcie. Gdy tylko coś potrzebuję, zawsze mogę na niego liczyć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na prezentacji nie sprawdza się wytrzymałości pojemnika! Bo niby po co? Przecież nie służy do przenoszenia ogromnych sił! Coś hejterze słabo ci idzie zastanawianie, bo jest nielogiczne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten sprzęt działa u mnie bardzo dobrze. Regularnie czyszczę nim pościel z roztoczy, bo moje dziecko ma alergię. Stosuję przy tym olejek, dzięki czemu pościel ma świeży zapach.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bron - ocena (5 odpowiedzi)

Ostrzegam wszystkich przed zakupem czegolwiek od tego pseudo dewelopera. Żałuję że ja się dałem...

Dominika - ocena (4 odpowiedzi)

Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130 zł!! Dodatkowo zdarza...

andrzej - ocena (5 odpowiedzi)

Drogo, drogo i jeszcze drożej.