(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: Roboclean jest najlepszy

Roboclean jest bardzo skuteczny. Dopiero po użyciu Robocleana zobaczyłem ile brudu było w dywanach, a przecież wcześniej odkurzałem odkurzaczem. Zbiera cały piach, nie muszę chodzić na trzepak i zasuwać trzepaczką. Pranie foteli w samochodzie - bajka! Nie zamieniłbym go z powrotem na żaden odkurzacz.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Konkurencja się boi

Tak, to są fakty. To naprawdę wspaniały sprzęt.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

To miał być prezent dla żony, tylko ona miała go używać. Jak zobaczyłem, że w domu sprząta fotele, niedostępne przestrzenie, wziąłem go do garażu i wyczyściłem w środku cały samochód. Genialny sprzęt!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

To problem każdemu forum. Jak widać pozytywnych wypowiedzi zadowolonych użytkowników jest znacznie, znacznie więcej. Każdy więc łatwo pozna, jaka jest prawda na temat Robocleana.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dotąd czytałam tylko, ale teraz muszę już coś napisać. Robocleana mam już trzy lata. Działa bezawaryjnie, choć używam go intensywnie. Odkurzam dywany, łóżka, poduszki, piorę dywany, myję okna. Przedstawiciel do tej pory jest ze mną w kontakcie. Zawsze mi załatwia, jak coś potrzebuję.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, widać, że Roboclean jest o niebo lepszy od konkurencji, bo chwytają się już wszystkiego, aby tylko Robocleanowi zrobić zły PR. To potwierdza, że Roboclean jest bardzo dobry.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Konkurencja się boi

Konkurencja nieźle boi się Robocleana. Łatwo jest oczerniać bez poparcia faktami. Zawsze uczciwie podchodzę do swojej pracy. Dlatego zamieszczam dowody potwierdzające, że Roboclean SPLUS jest sprzętem wysokiej klasy, wartym swojej ceny:
- certyfikat renomowanej instytucji TŰV wykazujący skuteczność pracy robota aż 99,993%: roboclean-poland.pl/web/uploaded_images/files/1381428385/tuv%20tlumaczenie%20roboclean.pdf
- prestiżowa nagroda za wzornictwo i walory użytkowe: roboclean-poland.pl/web/uploaded_images/files/1411401012/Red%20Dot%20Award%202013%20oryginal.pdf
- wypowiedzi bardzo zadowolonych klientów: http://www.roboclean-poland.com/roboclean.html
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

roboclen to jeden wielki syf

z Bloga pewnej Basi

Najlepsze zostawiam na koniecna deser własną i męża głupotę.
W poniedziałek znajomi wrobili nas w spotkanie z konsultantem( nie wiedzielismy jakim i czego dotyczyło..TAJEMNICA)
Przyszedł sympatyczny młody człowiek, Maciek miał na imię lat 30.
Zaczął opowiadać o zaletach pewnego odkurzacza pod nazwą ROBOCLEAN.
Urzadzenie super, żegnaj roztocze, zegnaj kurzu, witaj świeże powietrze,nazwał nasz odkurzacz zakurzaczem..,,,to prawda, oczy sie nam zaswieciły, moża prac,mozna nawilzac powietrze , mozna wszystko.szkoda ze obiadu nie potrafi gotowac. Ja to jestem bardziej sceptyczna od męża, ale pan zaczął mężowi wchodzic na ambicje, że w koncu jest głową domu,że powinien zrobic zonie prezent, że skoro mamy alergika to mozna pozyczac córce ..potok słów.
Prezentacja, widac róznice owszem..zrobiłam herbate i wróciłam do pokoju z ostateczna decyzją na NIE.
Pan na to ze nie palimy papierosów ze rata najniższa jest 126 zł, ze rzecz warta itd.
Mąż DECYDUJE!!!! Kupuje to cacko na raty.
Pierwszy raz zadecydował beze mnie, wstyd mi było gadać, że raty na 4 lata, ze mamy juz ponad 60 lat, że sa inne wydatki ,że lepiej byłoby wziąc kredyt na samochód, ( wogóle nie lubie kredytów)
Nie ! jest decyzja..pan zaciera rece w koncu zarobi prawde? dokłada nam jeszcze komplet garnków Zeptera,ssawki do prania, ssawki do trzepaniacałośc bagatelka 5,490!!
Zmroziło mnie.
Wypelnianie drukówmąż szczesliwy ja znacznie mniej.
Ufff po wszytskim , zeby doistac garnki na własnosc musimy podac adresy 5 osób u których mógłby zrobic prezentacje, mąz sie na to decyduje,,,,ja glupia mu pomagam w znalezieniu tych ludzi , tylko skad znależć takich naiwnych jak MY.!
Pan wyhcodzi.
No i sie zaczyna.
Ja właczam komputer,.szukam na ALlegro odkurzacza typu Roboclean..znajduje jest ale znacznie tanszy , ktoś odsprzedaje z gwarancja do 2011 roku,
Sa tez bez gwarancj w granicach 1500 2000..mąz zieleniał.
znajduje na gwarancji na 3 lata za 2,499 zł.
TRAGEDIA.
Umowa podpisana., słowo sie rzekło..
Oczywiscie ja jestem zdecydowana wszystko cofnąc, mąż sie wstydzi, zaczełam mu wyjasniac i tlumaczyc, ze tyle lat zył z roztoczami w symbiozie i jakos zyje a teraz co mu to da ze troche pozyje czysciej?
Nie spimy oboje.
Mało sie znamy na prawie i mozliwosci cofniecia umowy,
Ale internet jest cudownym urządzeniem.
Wchodze na fora, wchodze ma forum prawnicze, jest podobny przypadek, wiem ze moge wszystko cofnac i mam na to 10 dni!
Spokojniejsza ide spac o 3ciej nad ranem.
Prawie nie śpię.
Rano na zmiane dzwonimy do Pana Macka ..zawsze jest zajete. wiec namawiam meza zeby wysłal sms ze wysyłamy odstąpienie od umowy sprzedazy ratalnej..Pan Maciek sie odzywa, ze bedzie u nas po poludniu.
Wszystko zostaje zniszczone, ale niestety frycowe musimy zapłacic, 150 zł, za serwis i dostarczenie sprzetu do firmy.( przeczytałam ,ze tak jest praktykowane bo inaczej musielibysmy sprzet sami dowiezc do Warszawy) Godzimy sie bez szemrania.
Trudno butów sobie nie kupię w tym miesiącu.
Ale nie musze płacic za cos co kosztuje 5,490 plus % czyli za całośc 7.000 zł!!
Zasypiam spokojna.
Już nigdy zadnych przedstawicieli handlowych. ŻADNYCH
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Roboclean jest najlepszy

Hej, hejterze, ładnie tak pisać nieprawdziwe opinie i oczerniać firmę? Pisałam jakiś czas temu na tym forum swoją opinię, z własnych doświadczeń. Używam Robocleana już ponad rok. Nie wyobrażam sobie już pworotu do zwykłego odkurzacza. Tak samo uważają znajomi, którym go poleciłam. Dlatego napiszę jeszcze raz:
1. Dla mnie wart jest bardzo dużo, sprząta znacznie dokładniej niż odkurzacze które miałam, nie trzeba trzepać dywanów, ma funkcje jonizowania, wilgotności powietrza, klimatyzacji, , usuwania z powietrza nieprzyjemnych zapachów, myję nim okna, nie śmierdzi, po odkurzania nie osiada ponownie kurz. Tego wszystkiego nie zrobi zwykły sklepowy odkurzacz.
2. Jest zaprojektowany na co najmniej 20 lat użytkowania. Zwykły odkurzacz wytrzymuje 4, 5 lat. Nie trzeba kupować worków. Wychodzi więc taniej niż kupować zwykłe odkurzacze.
3. Gdy miałam zwykły odkurzacz to też i roztocza, na które jestem uczulona. Kaszel, ból głowy były u mnie codziennie. Gdy kupiłam Robocleana, to od tego momentu nie mam alergii. Aż bardziej chce mi się żyć.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: (...) odkurzacze ROBOCLEAN

ten odkurzacz to jedna wielka sciema . wart jest może z 1000 zł nie więcej. Mój stary odkurzacz po odkurzeniu i wytrzepaniu dywanu przez roboclenera wyciągnoł mnóstwo brudu i kurzu z dywanu. Poprostu zróbcie test . Wezcie szmatkę taką jak na pokazie załóżcie na końcówkę rury waszego starego odkurzacza i odkurzcie kawałek dywanu. Efekt jest taki sam jak tym pseudo odkurzaczem Roboclenerem za 6000zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

No to widać w wodzie - cała czarna. Zasysa cały brud. Wreszcie moje dywany wyglądają po ludzku. Czytam dużo pozytywnych opinii, to naprawdę bardzo dobre urządzenie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze śmierdziało przy odkurzaniu, a przy Robocleanie nic nie czuć. Miałam astmę, skończyły się duszności. To, co pokazywał sprzedawca na prezentacji jest prawdą. Roboclean zatrzymuje cały kurz i roztocza.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Roboclean u moich córek spowodował wyzdrowienie z alergii, bardzo przydatny jest w domu, więc nie wiem dlaczego ktoś wypisuje takie bzdury! Chyba jakieś frustracje, a na pewno ten człowiek nie ma tego urządzenia, nie używał go. Poleciłam sprzedawcy 14 moich znajomych, 7 z nich kupiło Robocleana. Każdy z nich jest mega zadowolony. Takie negatywne wpisy jak wyżej nie mogą mieć nic wspólnego z prawdą.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kupiłam Robocleana przede wszystkim dlatego, że moje córki miały alergię. Córki wyzdrowiały, a przy okazji okazało się, jest bardzo przydatny w domu. Wiele zmieniło się u nas dobre po zakupie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chciałem kupić odkurzacz wodny w sklepie, ale Roboclean jest o wiele, wiele lepszy! To całkiem inna technologia.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

uf przeczytałam wszystko, zajęło mi to dużo czasu, zastanawia mnie jedno ile ta firma płaci za te pochlebne wpisy ? to musi sporo kosztować ktoś wie ile ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dzisiaj najpierw sprzątałam, a potem się chłodziłam :) To niesamowite ile ten sprzęt ma funkcji.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są końcówki do tego, to działa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwiatki? Ale jak, to przecież trzeba delikatnie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie zachęciło odkurzanie kwiatów. Byłam zaskoczona, jak przedstawiciel to pokazał. I to było dla mnie najważniejsze. Też uzywam do odkurzania i prania.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Natalia - ocena (3 odpowiedzi)

Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z pracowniczek żyje dalej w...

Bron - ocena (5 odpowiedzi)

Ostrzegam wszystkich przed zakupem czegolwiek od tego pseudo dewelopera. Żałuję że ja się dałem...

kwr - ocena (3 odpowiedzi)

Zachęcony wybitnymi ocenami namówiłem znajomych na wyprawę do Cacko. Pierwszy zgrzyt to absolutny...