(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Re: Roboclean to badziew

wystarczy zwykły odkurzacz za 300 zł a nie to coś za 6000 zł :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Roboclean jest najlepszy

Ja zabrałem Robocleana do samochodu. Wcześniej nie mogłem niczym wyczyścić foteli z sierści psa. Wystarczyło jedno odkurzanie Robocleanem i fotele w końcu są czyste! Roboclean naprawdę jest najlepszy!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Roboclean jest najlepszy

Racja, też go przetestuję w samochodzie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dopiero zaczynam odkrywać dodatkowe funkcje Robocleana. To z tym nawilżaniem to na pewno wypróbuję!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie byłem przekonany do tego rodzaju sprzedaży. Na prezentację namówiła mnie żona. Nie przypuszczałem, że to taki świetne urządzenie. Prawdę mówiąc, na 100% nie byłem przekonany od razu. Dopiero jak żona zaczęła używać, sam zauważyłem efekty, że o wiele lepiej sprząta od naszego odkurzacza, który wcześniej mieliśmy. To był bardzo udany zakup. Dlatego zachęcam każdego, żeby nie czytać głupot w internecie, które często są wypisywane przez ludzi, którzy tego sprzętu na oczy nie widzieli. Polecam!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

NFZ powinien dopłacać do Robocleana!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Roboclean jest najlepszy

Roboclean jest rewelacyjny. Turbo szczotka super czyści dywany z wysokim włosem. Mam go 5 lat, miał zadeptane miejsca. Nie wygladało to dobrze. Zastanawiałam się już nad kupieniem nowego. Ale od czasu gdy sprzątam robocleanem znowu wygląda jak nowy! Regularnie odkurzam pościel z roztoczy, dolewam przy tym olejek i pościel ma świeży zapach. Ostatnio smażyłam mięso o pochłonął cały nieprzyjemny zapach. Roboclean jest też bardzo przydatny gdy zaczynają grzać na jesień. Nawilża powietrze. To doskonała maszyna, bardzo przydatna.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

ile ci płacą?

Ile ci płacą za pisanie tych bzdur?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

To zastanawiające, skąd w tym człowieku tyle zawiści, fałszu, jak można pisać takie nieprawdziwe informacje.
Mniejsza z tym, psy szczekają, karawana jedzie dalej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Roboclean jest najlepszy

Zdecydowałem się na Robocleana ze względu na zdrowie moich córek. Gdy żona wzięła go w obroty okazało się, że to super robot do sprzątania. Sprzątanie nim jest o wiele łatwiejsze.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak widać konkurencja czerwona ze złości jak burak :) Jeden człowiek negatywnie piszący na dziesiątki pozytywnych opinii to coś znaczy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

roboclean może i byłby najlepszy ale to turecka podróba.rainbow amerykański od lat pierwszy na rynku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roboclean to chińskie badziewie

heheh jaki wysyp idiotów którzy to sprzedają :D przecież widać po waszym IP że te durne wpisy zachwalające ten badziew piszą jedne i te same osoby hahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Roboclean to chińskie badziewie

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym)). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat. Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
Uwaga na odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

ostatnio lekarze zaczeli przepisywać robocleana i w aptece też są.durni ludzie co piszą o uzdrowieniach przez śmieszny odkurzacz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jolanta napisała prawde tak z nimi jest
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

rainbow to amerykański,a roboclean turecka podróbka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dają koc za 60zł i zestaw garnków za 180zł.a u nich to wychodzi 2000zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam zelmera aqawelt plus za 680zł ma podwójny filtr hepa oraz dwa zbiorniki na wode napewno jest lepszy i do tego gwarancja producenta 48 miesięcy.miałem robocleana niepolecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak się odkurza dwa razy do roku będzie służył.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Patrycja - ocena (3 odpowiedzi)

Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam u innego homeopaty i...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...