do tzw. opozycji

Droga opozycjo patriotyczna!

Może potępicie pijanego agenta Tomka, który pragnie "p.rzyje*ać krzesłem bo jest n.aje*any"? albo polskiego księdza z Dominikany który przelatywał wysportowanych nieletnich chłopców? A może konsternację wzbudzi posłanka Pawłowicz, która osiągnęła apogeum prostackiego wypowiadania się w mediach? Może majątkowe nieprawidłowości Hofmana wzbudzą w Was chęć dyskusji?

Czemu nie mówicie o tych bulwersujących sprawach?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: do tzw. opozycji

@ Pafnucy

A skąd Pan wiesz o sprawkach agenta Tomka, o księdzy z Dominikany czy o nieprawidłowościach Hofmana? Z tego ubeckiego źródełka krystalicznej krynicy prawdy ? A posłanka Pawłowicz, mimo że baba, ma więcej jaj niż masz Pan. NIe jest Pan przypadkiem jednym z resortowych dzieci ?

Więc proponuję zająć się wyjaśnieniem nieprawidłowości afery Amber Gold, zachowań śędziego MIlewskiego czy dokonań Józefa Bąka. No i wspaniałymi dokonaniami doktora Laska. Pokaż Pan swój profesjonalizm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

dwa barany kłócące się , który baca je lepiej strzyże
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ wdr

A Pan jesteś zwolennkiem fałszywych symetrii, czyli mówiąc po prostu, asekurantem, który na wszelki wypadek woli trzymać się z daleka, bo boi się waaaadzy ?

Pafnucy też woli zajmować się opozycją, ktora nie wywiera wpływu na politykę, niż waaadzą, ktora politykę niszczy bo nie potrafi inaczej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ zetjot
"A Pan jesteś zwolennkiem fałszywych symetrii, czyli mówiąc po prostu, asekurantem, który na wszelki wypadek woli trzymać się z daleka, bo boi się waaaadzy ?"

z mojego punktu widzenia wygląda to trochę inaczej , siedzę sobie na ławeczce i oglądam jak "kibol" nawala się z "psem", ty dołączając do nich i dopingując dostarczasz mi tylko nowych wrażeń
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Emeryt siedzący na ławeczce i mający zwidy ? "Moja chata z kraja."? Mądrzy ludzie mówią: "Jak nie zajmiesz się polityką, to polityka zajmie się tobą."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...