dobór stanika

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
jeśli był podobny watek to przepraszam, szukam sklepu z bielizna gdzie mi dobrze dobiora stanik, najchetniejw gdansku, dzieki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobór stanika

Polecam
http://www.lingeria.com.pl
Jak nie było na stanie stanika który mi pasował to Pani mi nie wciskała na siłe że jest ok.

W Gdańsku na Dmowskiego też otworzyli sklep taki z normalną rozmiarówką (angielską), ale nie byłam tam, więc nie wiem, czy panie są pomocne.

hophop

Również polecam Lingerię, a jak już dopasuje sobie biustonosz to polecam sklep Młynie lady24.pl. Ale najpierw Lingeria bo tam bardzo dobrze doradzą :)

Na Dmowskiego właśnie jest "Lingeria - świat bielizny D+", panie naprawdę potrafią doradzić i robią to na bieżąco. Ja obmierzyłam chyba 25 staników zanim znalazłam ten idealny, a było w czym wybierać. Ceny wysokie, ale warto.
W Esotique (Galeria Bałtycka, Madison itd.) można się umówić na konkretną datę i godzinę z brafitterką, tylko jakość staników jest taka sobie.

gosiadim a jakie te ceny ?
Mozesz podac jakies przyklady ?
Bo sie wybieram i nie wiem czy mnie w ogole stac :-)

Większość staników tam kosztuje tam od 100 do 200 złotych. Są oczywiście tańsze i droższe, ale na cenę "do 200" najlepiej się przygotować.

a czy faktycznie warto?oglądałam ich str ale nie wiem czy takie mniejsze rozmiary tez maja bo wg tej str to mam wrażenie, że same "wielgaśne" tam są??

Mają najszerszą rozmiarówkę jaka jest do zdobycia, można nawet napisać "na świecie". Obwody od 60, miski od A. Bo Typowy "mały biust", czyli dajmy na to 75A po brafittingu najczęściej okazuje się 65D...

http://stanikomania.blox.pl/2008/01/Biust-szesnasty-czyli-70A-zrewidowane.html

Dzięki za odpowiedź jeszcze z miesiąc poczekam i się tam wkońcu wybiore najpierw mój biust musi pozbyć się całkiem pokarmu he bo inaczej to chyba nie ma sensu.

Co do Lingeri to warto dać około 200 zł za ich staniki. Ja mam kilka - bo mam problem z doborem staników nawet np. w triumphie - i jestem z nim bardzo zadowolona. Noszę je już jakieś 2-3 lata - z przerwą po ciąży jak miałam dużo pokarmu:) ale teraz do nich wracam.

ja też polecam lingerie - ale ja korzystam z tej w Gdyni:)

Ja dałam za swoje dwa po około 200zł. Naprawdę czuć ulgę, biust wreszcie nie jest ciężki. Jeśli chodzi o rozmiar, to zamiast 90D-E "wyszło" 75H. Słyszałam, że mają też staniki do karmienia, ja osobiście mam na ciążę i karmienie staniki z poprzedniej ciąży i karmienia, bo trochę mnie przeraża bardzo ciasny obwód pod biustem, ale po zakończeniu karmienia na pewno wrócę do tych staników które u nich kupiłam.

genialnie, ze w koncu otworzyli "brafitternie" kolo mnie :))
Jutro ide na zakupy :)

Tu coś dla wielbicielek angielskich staników Freya :) czyli dla mnie :)

http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=153414064725659

"Freya proponuje nam bieliznę od 60 cm do 85 cm pod biustem oraz miseczki od B do K.

W dniach od 26 maja do 01 czerwca zapraszamy na wspaniałą przygodę z brafittingiem (ideą i metodą właściwego dopasowania bielizny). Marki biorące udział w akcji, a więc Freya, Fantasie, Fauve, Elomi ,dzięki swej różnorodności pozwolą każdej kobiecie zmienić się i poczuć wyjątkowo. Aby ta chwila była jeszcze ciekawsza, przygotowaliśmy nagrody, które pozwolą mamom i córkom spędzić ze sobą jeszcze jedną chwilę.

W tym roku przygotowaliśmy dla Was wiele niespodzianek i nagród. Z pewnością najważniejszy będzie bra-fitting i możliwość idealnego dopasowania pięknej bielizny. Nasi partnerzy przygotowali rabaty, dzięki czemu zakupy będą atrakcyjniejsze. Ponadto będziecie Panie mogły wziąć udział w konkursach i wygrywać wspaniałe nagrody, bilety do kina, bony do empiku, zaproszenia do restauracji, kupony 50 zł i 150 zł."

W Trójmieście akcja będzie miała miejsce w Galerii Rajstop w Gdyni:
http://www.galeriarajstop.com/biustonosze-c-1.html

Inne tematy z forum

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...