dobra kanapa - pomózcie:)

Proszę o pomoc. Szukam dobrej kanapy, taka na której mozna się wyspać i wygodnie posiedzieć. Niestety nie mam sypialni i pokoj dzienny jest również sypialnią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobra kanapa - pomózcie:)

A jaki masz budżet, ile chcesz na tę kanapę wydać? Kilka lat temu, mieszkając jeszcze w Warszawie, kupiłam kanapę dość designerską w Esencja Concept Store (takie sklep z meblami). Kosztowała ona 2 x więcej, niż zwykła kanapa z Ikei, ale do tej pory mi służy. I wygląda wciąż bardzo ładnie. Nie znam jej nazwy, ale jak znajdę podobną w necie to podeśle Ci zdjęcie. Jest spora (na trzy osoby), wygodna i rozkładana. Nie śpię w niej codziennie, ale jak goście nocują to nie narzekają.

moge zaplacic nawet troche wiecej, bo juz kilka bubli kupilam i nie chce wiecej tracic kasy. Ok 4-5tys.

ja mam kanapę z Customformu - dokładnie taką http://www.customform.pl/Sklep/rozkladane/Sofa-Topic---funkcja-spania,2,0,86,2055.htm. jest naprawdę mega wygodna. zresztą już miałam dobre doświadczenia z tym sklepem,bo kupowałam tam krzesła do jadalni i sprawdziły się w 100%.

Inne tematy z forum

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (83 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...