dobra kanapa - pomózcie:)

Proszę o pomoc. Szukam dobrej kanapy, taka na której mozna się wyspać i wygodnie posiedzieć. Niestety nie mam sypialni i pokoj dzienny jest również sypialnią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobra kanapa - pomózcie:)

A jaki masz budżet, ile chcesz na tę kanapę wydać? Kilka lat temu, mieszkając jeszcze w Warszawie, kupiłam kanapę dość designerską w Esencja Concept Store (takie sklep z meblami). Kosztowała ona 2 x więcej, niż zwykła kanapa z Ikei, ale do tej pory mi służy. I wygląda wciąż bardzo ładnie. Nie znam jej nazwy, ale jak znajdę podobną w necie to podeśle Ci zdjęcie. Jest spora (na trzy osoby), wygodna i rozkładana. Nie śpię w niej codziennie, ale jak goście nocują to nie narzekają.

moge zaplacic nawet troche wiecej, bo juz kilka bubli kupilam i nie chce wiecej tracic kasy. Ok 4-5tys.

ja mam kanapę z Customformu - dokładnie taką http://www.customform.pl/Sklep/rozkladane/Sofa-Topic---funkcja-spania,2,0,86,2055.htm. jest naprawdę mega wygodna. zresztą już miałam dobre doświadczenia z tym sklepem,bo kupowałam tam krzesła do jadalni i sprawdziły się w 100%.

Inne tematy z forum

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic