dobry LARYNGOLOG -swiss med, luxmed, polmed, invicta

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Hej,
poszukuje dobrego laryngologa dla synka.
Mam pakiet medyczny i mogę korzystać z wizyt lekarskich swiss medu, luxmedu, invicty i polmedu

Czy możecie polecić laryngologa, który cierpliwie zbada małemu dziecku uszka?

z gory dziękuje za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry LARYNGOLOG -swiss med, luxmed, polmed, invicta

Dr Mikaszewski w swissmedzie

też polecam doktora Mikaszewskiego. Super lekarz.

również polecam Dr. Mikaszewskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w Luxmedzie dr Dębniak, rewelacyjna lekarka. Polecam.

A ja polecam Profesora Narożnego- szczegolnie jezeli chodzi o uszka dziecka. Nie przyjmuje w żadnej z wymienionych przychodni tylko prywatnie albo w akdemii ale naprawdę warto.

moglabys napisac, ktory prywatny pakiet medyczny obejmuje te wszystkie placowki? bede wdzieczna.

Bardzo wam dziękuję dziewczyny. do któregoś z wymienionych się udam.To nasza pierwsza wizyta, więc nie znałam żadnego specjalisty ;)

jaga - wymieniłam te najbardzie znane. na liście placowej jest jeszcze sporo innych, eter-med itd.
jest to Medica Polska.
Mój mąż ma taki pakiet dla rodziny oplacany przez zakład pracy, także nie wiem na jakich warunkach nabywa się go indywidualnie.

ja Ci polecam dr Aleksandrowskiego ze Swissmedu

jako jedyny laryngolog wyleczył uszka córce mojemu koledze z pracy, a byli u kilku lekarzy

Też polecam dr Aleksandrowskiego, wykonywał zabieg wycięcia 3 migdałka synowi i drenażu uszu. Teraz do niego chodzimy po większych chorobach na konsultacje, bo uszy mają tendencje do utrzymywania płynu niestety... Ale dla dziecka serdeczny, dla rodzica konkretny. Polecam

domyslałam się ze o medice chodzi, tylko z tego co wiem nie maja oni podpisanej umowy z lux medem..sprawdzilam na stronie, nie ma lux medu w wykazie placówek (gdansk i gdynia), mi na lux akurat zalezalo i dlatego odpuscilam medice szukajac ubezp., chyba ze cos sie zmenilo i na stronie nie maja aktualizacji? jestes pewna ze luxmed wchodzi w sklad ubezpieczenia?

jeżeli chodzi o Medica Polska to mają z LuxMedem podpisaną umowę, bo ja często korzystam z wizyt tej kliniki w Gdańsku

od lutego Medica ma zawieszone wizty w Lux maed, wczorajsza informacja z infolinii, bylam wczoraj z corka obj,eta pakietemw Medica Polska w Lux med i musialm placic za wizyte

czyli na chwilę dzisiejszą nie mają umowy...co do Twojej wypowiedzi, skoro miałaś umowę, która obejmowała LuxMed, to wydaje mi się, że powinni Ci zwrócić koszty wizyty...

w momencie kiedy dzonila na infolinie Medica Polska zeby umowic wizte do Lux Med zostalam poinformowana ze umowa jest zawieszona od 1 lutego, sama zaplacilam za wizyte poniewaz zalezalo mi na wizycie u konkretnego lekarza

trzebeby zadzonic a infolinie Medica Polska i dwiedziec sie czy to tylko chwilowe zawieszenie czy juz nie bedzie w ich ofercie jesli zalezy ci wlasnie na placówka Lux Med.

o, to sorki, nie wiedziałam, bo ja jeszcze pod koniec stycznia byłam na wizycie w LuxMedzie w ramach abonamentu.

W żadnym wypadku nie polecam Elżbiety Król ze Swissmedu. Bardzo niedelikatna i nieprzyjemna BABA. Nigdy nie spotkałam się z tak beznadziejnym podejściem do pacjenta. Miałam problemy z uszami, by je zbadać, złapała mnie za głowę tak mocno, że miałam wrażenie, że chce mi skręcić kark. "No tak jest uszkodzona błona bębenkowa i co z tego?" Żadnych zaleceń, niczego w związku z tym...
"A na ten katar kupi Pani sobie Cirrus. Cir-rus, czy Pani zrozumiała!?"
Wystarczyło powiedzieć raz - pracuję w aptece...
Zastanawiałam się czy tego nie zgłosić, ale czułam się na tyle źle ze względu na zatoki, że na jej szczęście - darowałam sobie. Naprawdę odradzam. Dała mi skierowanie na zdjęcie zatok, ale nie pojawię się tam więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...