dobry fryzjez rozjasnianie wlosow!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witamn niedawno przeprowadzilam sie do gdanska poszukuje naprawde dobrego fryzjera od farbowania jestem farbowana jasna blondynka ale odrost mam ciemny wiec nie jest to latwe do wykonania
bardzo prosze o polecenie kogos sprawdzonego bo nie ryzykowac idac do kogos calkiem obcego

goraco pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry fryzjez rozjasnianie wlosow!!!

Ja rozjasniam na bardzo jasne,mam jedna sprawdzona fryzjerke w gdyni ktora zna moje wlosy i podjeła sie tego i robi to od lat,zaklad Rococo na 10lutego w Gdyni,fryzjerka p.Teresa Dyguś,za odrost z myciem płace ok 100zł.moge Ci ewentualnie podesłać jakies moje zdjecie włosów:)

Re: dobry fryzjez rozjasnianie wlosow!!!

Ja chodzę do fryzjera w Rumi na ul.Tuwima i jestem bardzo zadowolona i moje koleżanki też są.Jedna moja koleżanka rozjaśnia tylko same odrosty i zawsze ma super zrobione.Fryzjer nazywa się ANIA i jest nie drogi.Polecam wszystkim moim znajomym i każdy jest zadowolony.

Inne tematy z forum

Co na prezent dla babci na 80lat?? (40 odpowiedzi)

dajcie jakies pomysly na 80 ur dla babci, max do 100zl.

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...