dobry psycholog lub psychiatra ..

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
znacie kogos dziewczyny z doswiadczeniem ?? kto moglby pomoc poprawic kondycje psychiczna po jednym poronieniu i jednym porodzie martwego dziecka ... zeby troche zmniejszyc strach przed nastepna ciaza ... wiadomo nie bedzie dobrze wplywal na dziecko .. a sama myslalam ze sobie poradze ... ale nie radze ....

tylko jesli mozna to moze kogos z doswiadczeniem w tych sprawach - moze o kims takim wiecie , slyszalyscie , korzystalyscie albo ktos z bliskich korzystal??

bede wdzieczna za informacje ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry psycholog lub psychiatra ..

nikt nie zna ??

p. Beata Drawc, dane znajdz w google
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Psycholog i psychiatra to są 2 różne osoby. Jeśli chcesz leki- psychiatra, jeśli chcesz pogadać-psycholog. Ja niestety znałam 1, której o mało nie zabiłam, więc nie pomogę.
Powodzenia.

znam dobrego psychiatre w Gdansku , naprawde fajna kobieta - na fundusz -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Alu, to podaj nazwisko..

polecam dr Antolak

http://www.psychiatria-wrzeszcz.pl/o-nas.php

Dr Furmanska , przyjmuje na Jaskolczej w Gdansku , terminy nie sa odlegle, pani doktor jest bardzo ciepla, wrazliwa osoba, i naprawde slucha pacjenta , nie traktuje go tasmowo, mialam juz do czynienia z roznymi lekarzami, ale trafilam na dr Furmanska i juz u niej zostalam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a to sie dobrze sklada, bo pani dr Furmanska przyjmuje w tym samym miejscu, co polecona p. Beata Drawc, wiec autorka wątku znalazła i psychiatre i psychologa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam, dr Furmańska to świetny lekarz

potwierdzam sama chodzilam do Furmanskiej - jest naprawde ok ale teraz ponoc sie dlugo do niej czeka, Antolak nie polecammm......a prywatnie to tylko dr Gizinska jest wspaniala

Zgadzam się, że dr Giznska jest dobra i bardzo miła. Polecam również dr Annę Wojtas która jest psychiatrą i psychologiem, więc jak ktoś nie wie czy iść do psychiatry czy psychologa to dobre rozwiązanie. W gdyni przyjmuje na nfz, a w gdańsku prywatnie. Trzymam się jej już od kilku lat bo mi bardzo pomogła i nadal pomaga

Gdzie dr Wojtas przyjmuje w Gdansku? Z tego co sie zorientowalam to nie, jedynie w poradni zaburzen snu....

ja polecam dr. kiwit przyjmuje równiez na jaskółczej

W poradni zaburzen snu już nie, bo się zwolniła. Ja tam do niej chodziłam, później kilka razy byłam w gdyni, teraz chodzę do je gabinetu na Morenie. Jeśli chcesz to tutaj są namiary:http://annawojtas.iq.pl/

ja polecam pania Anne Nitka przyjmuje na Grunwaldzkiej Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

a ile wizyta u dr Wojtas? Ja tez do niej chodzilam do poradni zaburzen snu i bardzo przypadla mi do serca ta kobietka.

Myślę, że najlepiej sama zadzwoń do niej, a wszystkiego się dowiesz.

Myślę, że Wojtas powinna zmienić zawód. Choć nie sądzę by powinna brać pieniądze za cokolwiek.

Karmina: a dlaczego konkretnie tak sadzisz o dr Wojtas? Bardzo dlugo czeka sie na wziyte prywanie, wiec prosze napisz, czemu nie warto czekac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja byłam u jednej psycholożki z moimi problemami i mi pomaga, pani się nazwaAgata Markowska, może nie jest przyprószona siwizną i doświadczeniem życiowym wygląda bardzo młodziutko ale zna się na rzeczy i wczuwa w sytuacje

Polecam kamilalehmann@tlen.pl Specjalista od leczenia zespołu stresu pourazowego, a w tym przypadku taki może Ci się przydać. Powodzenia.

dr Wojtas w PZP w Gdyni (na nfz) przyjmuje tylko w czwartki od 8do 13,natomiast w gabinecie na Morenie jest czesciej(prywatnie)

GIZBONA dlaczego nie polecasz Dr Antolak co się stało??

Czekam na odp-ważne to jest dla mnie

Marta Jagodzinska, Gdynia, ul. Morska. Zajmuje sie rodzicielstwem i psychoterapia systemowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Był ktoś może u Grażyny Białas? Ide w czwartek i nei wiem czego mogę sie spodziewać..

polecam Ci metody i produkty naturalne ...
jedzenie dużych ilości jajek gotowanych na miękko potrafi czynic cuda :)
dodatkowo warto dołączyć suplementy zawierające aminokwasy - szczególnie aminokwas o nazwie tryptofan (odpowiada za produkcję serotoniny)
sam kiedys musialem siegnac po leki ktore slabo na mnie dzialaly i ostatecznie poradziłem sobie naturalnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja też przezyłam stratę ciąży i obyłam się bez wizyty u psychiatry i psychotropów. Za to uporać się z depresją pomogła mi psychoterapeutka , do której chodziła też moja przyjaciółka i z czystym sumieniem mogę ją polecić.
http://psychoterapeuta-gdansk.pl/

moja znajoma chodziła do psychoterapeuty i bardzo sobie ten kontakt chwali. Pani się nazywa Marta Orańska, nie przyjmuje na nfz ale w gabinecie i w jakimś ośrodku, gdzie się nie płaci ale długo trzeba czekać. Piszę w jakimś, bo moja znajoma chodziła prywatnie do p. Orańskiej do Wrzeszcza.

Niestety ale z psychologami i psychiatrami często jest tak że naciągają na kolejne wizyty co szczególnie w ich fachu jest przerażające bo w końcu mają pomagać ludziom rozwalonym psychicznie. Ja miałem to szczęście że trafiłem na dobrego i uczciwego w Polmedzie na Grunwaldzkiej. Leczyłem się u niego z depresji i całkowicie z niej wyszedłem. Dobranie odpowiednich leków do konkretnych przypadków nie zawsze jest proste nawet dla specjalisty ale u mnie były od razu w punkt i nie miałem żadnych skutków ubocznych. Leczcie się ludzie z tego świństwa jak najszybciej bo potem może być za późno. Nie cierpicie tylko wy ale i cała rodzina chociaż na początku możecie nie zdawać sobie z tego sprawy.

Miałam całe życie problem z prokrastynacją. Zawaliłam magistra, związek, dwie prace i to nawet jedną najmarniejszą z marniejszych :/ Dla mnie zwlekanie to nawyk chorobowy, strasznie szkodliwy. W sumie przypadkiem dogadałam się na Skype z panią psycholog Sylwią Perzewską. Przeglądałam sobie profile psychologów związanych z samorozwojem w Gdyni i akurat trafiłam. Spodobała mi się i postanowiłam spróbować. Cała w sumie terapia polegała na tym, że przeszłam punkt po punkcie każdy z elementów tworzenia negatywnego nawyku. Okazało się, że mam zaniżoną samoocenę i lęk przed odniesieniem sukcesu. Później budowałam nowe, pozytywne emocje przed różnymi zadaniami i teraz jestem już sama na dobrej drodze. Nie spodziewałam się takich sukcesów, w tak krótkim czasie. Pani Sylwia jest super. Ogromny szacunek, dużo mi wytłumaczyła. Atmosfera totalnej poufności. Jak coś gabinet Latawiec do kontaktu, ewentualnie strona psychoterapia-gdynia.eu. Polecam, nawet z ciekawości się przejść :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sama zastanawiam się do kogo iść z zaburzeniami nastroju

Moim zdaniem psychiatra. Jeśli uzna za ważne by przepisać leki - zrobi to. Jeśli nie będzie potrzeby to na pewno wesprze i doradzi. Ale też możesz tak naprawdę iść równolegle do obu specjalistów.

Od siebie mogę polecić wejście na ten blog na stronie gabinetu psychologicznego:
https://www.psychiatrzy.warszawa.pl/blog/

Możesz poczytać sobie wiele różnych kwestii na temat wizyty u psychologa albo psychoterapeuty. Do kogo dobrze jest się wybrać.

Psychiatra Anna Żełudziewicz-Pryczkowska z Gdańska. Cudowna kobieta, polecam z całego serca. Psychoterapeuty nie polecę, bo mam same złe doświadczenia i przestałam w to kompletnie wierzyć. Ślę uściski i trzymam kciuki, żeby się poukładało

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

pomysł na ... biznes (14 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, szukam pomusłu na biznes z dofinansowania. Szykuje mi się wypowiedzenie z...