dobry stomatolog z Pruszcza Gdańskiego

Temat dostępny też na forum: Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam,

Czy możecie polecić jakiegoś dobrego stomatologa z Pruszcza Gdańskiego? Najlepiej jeszcze, żeby przyjmował częściowo na NFZ ;)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry stomatolog z Pruszcza Gdańskiego

Nie jestem z pruszcza ale pracowalam kiedys na tym terenie z lekarzami stomatologami :) Jak wiesz duza przychodnia jest na ul. Grunwaldzkiej i ez tam częściowo refunduje NFZ, ja natomiast udałabym się do przychodni- gdzie przyjmuje dr Aldonis Dymitrij czy jakoś tak :) Nie znam adresu, ale to jest za mostem-jadąc od miasta 1wsza w prawo na rondzie a na 2 rondzie bodajze 3 w prawo-ak jak na to nowsze osiedle w Pruszczu. Ten gabinet widac z tego ronda-po prawej stronie :)
Powodzenia:)

dzięki za informacje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam dr Olgę Lońską- Donatt, która pracuje w klinice MMG w Pruszczu na Okrzei 4. Profesjonalne podejscie, miła i sympatyczna a klinika ma dobre wyposażenie. My się u niej leczymy,nasi znajomi i przyjmuje też na NFZ.

http://www.klinika-mmg.pl/index.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam gabinet na Fantazego,koło biura Gedbudu.Od razu pierwsze wejscie.Jak byłam w ciązy własnie tam chodziłam,pani doktor przemiła i naprawde zna się na swojej pracy.Chodzi o tą panią blondynkę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dr. Magda z ul. Fantazego w Pruszczu Gd,

Dr.Nowak z grunwaldzkiej :) bardzo mily i solidny :P
i robi na nfz i nie zalezy co masz robione :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

witam bardzo boje sie dentystów a potrzebuje dobrego dentysty ktory ma bardzo dobre podejscie do pacjenta kiedys bylam u dentysty ale byla nie uprzejma nastraszyla mnie teraz mam bardzo slabe zeby i musze je poleczyc ale tyle sie naslucham ze na samym wejsciu do dentysty do gabinetu juz sie cala trzese doradzcie mi dentyste

Niestety nie polecam p. Olgi. W MMG zresztą ciężko się dostać choćby z dziećmi na refundowane wizyty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam mam problem nie mogę nigdzie się dostać jak najszybciej do dentysty w Pruszczu Gdańskim na czyszczenie zębów na NFZ. Gdzie mogłabym się dostać w jak najszybszym terminie? Proszę o jak najszybszą odpowiedż
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy ktos ma dane do tego dr Aldonisa? a jak klinika stomatologiczna na cichej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy jakiś dobry dentysta przyjmuje w Pruszczu bez asysty?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mmg klinika stomatologiczna w Pruszczu polecam...trafilam tam 2 lata temu i jestem zadowolona z obsługi, profesjonalna i mila obsługa, polecam dr. Przemka i dr. Olga niezastapieni jak dla mnie i moich dzieci,. Fajny klimat i specjalisci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aldonis przyjmuje w budynku gdzie mieści się poczta na ul. Gałczyńskiego, obok sklepu sieć 34"PLUS"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ten Aldonis oferuje usługi NFZ, podacie namiary do rejestracji?? w internecie nie widze ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Eko med na Sienkiewicza 10 , super lekarze !nfz takze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeżeli Pan Aldonis to lekarz z Ukrainy przyjmował kiedyś na Grota Roweckiego. To kiedyś tek mi zrobił zęba że obniżyły mi się szyjki zębowe przy dziąśle i porawiać po nim musiałem w Lux Med w Gdańsku. Nigdy więcej.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niedaleko Pruszcza Gdańskiego powstało nowe Centrum Stomatologiczne w Cieplewie - https://stomatologcieplewo.pl/
Jeszcze nie byłam ale może warto wypróbować?

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (79 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Dobry ortodonta (38 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?