dziewczyny wybieram sie do tego lekarza na wizytę...przyjmuje on na ul. Brzozowej w Gdańsku.... czy była któras z Was u dr. Klimaszewskiego? czy jest ona bardziej od położnictwa czy od ginekologi?
Jest On i ginekologiem i poloznikiem,jestem jego pacjentka ,naprawde bardzo dobry lekarz.Bardzo dobre podejscie do pacjentki....i niemowie tak tylko dlatego ze akurat do niego chodze....:))A bylo tych lekarzy sporo po drodze...
Iwek bardziej chodzi aby pomógł mi w niepołodności. Mam problemy z zajściem w ciąże i szukam dobrego i doswiadczonego lekarza i wiem,ze był czy jest on ordynatorem szpitala. Czy Ty tez miałas problemy z zajściem w ciąże????
Nie niemialam ,i w tej sprawie wiem tyle co od laseczek ktore do niego chodzily ze doprowadzal nawet zagrazone ciaze do konca...Zycze ci wszystkiego dobrego i trzymam kciuki aby sie udalo ale z tego co wiem jest jakis lekaz w invikcie w medisonie moja znajoma ,ktora kiedys ze mna pracowala chodzila tam z 5 miesiecy ,a przedtem starala sie ok 3 lat i udalo sie...
ten lekarz z invicty to zdaje sie dr Śliwinski ale ja do niego nie chodziłam bo nie mielismy takich problemów to co wiem przeczytałam na forach internetowych gdy szukałam lekarza dla siebie
oczywiście masz na mysli Roberta bo jeszcze jest Leszek (ojciec) niestety nie wiem jak w przypadku niepłodności, ale bardzo polecam jestem jego pacjetka i chwalę sobie, myslę że jeśli nie będzie w stanie ci pomóc to pokieruje cię do odpowiedniego specjalisty.
muszki mam na mysl bardziej Leszka ( ojca ) poniewaz uwazam,ze powinien miec większe doswiadczenie ze względu na lata przepracowane i większą praktykę.....