dr anna lewczuk

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
jestem w ciąży i mam hashimoto. Wiem że doktor jest endokrynologiem. Dziewczyny - czy lecząc się u niej endokrynologicznie chodziłyście do innego ginekologa czy po prostu był to wasz lekarz 2 w 1? tzn ginekolog i endokrynolog w jednej osobie? Zapisałam sie do niej na luty i nie wiem czy mam szukać sobie tez ginekologa? Proszę odpowiedzcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dr anna lewczuk

Z tego co mi wiadomo ta pani jest tylko endo, też mam wizytę w lutym, 22 :)

To jest tylko (i aż) endokrynolog. Musisz mieć swojego ginekologa a ona będzie Ci prowadziła tarczycę (super babka - w ciąży w każdej chwili mogłam do niej zadzwonić, skonsultować, a w razie czego umówić na wizytę praktycznie bez kolejki).

ok. Dzięki , czyli już wszystko wiem :-)

A ile w tej chwili płaci się u niej na wizytę?

sorki - ZA wizytę :)

w Invikcie życzą sobie 120zł

to jest najgorszy lekarz, u którego byłam. Baba gnida. Niejedna laska przez nią płakała.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

boże co za komentarz, aż trudno sie z nim zgodzic skoro tyle zadowolonych ma pacjentek!
ja jestem fanką lewczuk :)

Dziewczyno, ale uzasadnij swój komentarz, bo zniechęcasz ludzi, a nie wiadomo czemu...

I co, nie stać Cie na uzasadnienie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zastanawiam się skąd te dobre opinie heh... ja więcej się tam nie pojawię. Nie stać mnie na prywatne wizyty ale że na nfz czeka się bardzo długo nie miałam wyboru. Do tego jestem przed chemioterapią, niedoczynność tarczycy, astma, podejrzenie cukrzycy... muszę wszystko ogarnąć przed leczeniem. Zapisałam się, wcześniej skonsultowałam z dr jakie badania mam wykonać. I tak miałam nadprogramowe bo byłam świeżo po wizycie w szpitalu. Pomimo wydawało by się niskich wyników ( około 10,00 tsh ) miałam stany śpiączki tarczycowej, spałam po 15-18 godzin ciągle, suchość skóry, ciągłe uczucie zimna, niski puls -około 42... i inne typowe dla niedoczynności objawy. Pani dr stwierdziła,że objawy sobie wmawiam :] dosłownie.

Dziwne... TSH 10 czyli mocno nieprawidłowe, a dr mówi, że wmawiasz sobie objawy? Ja przy dużo mniej nieprawidłowym wyniku czułam się fatalnie...
No to nie dziwię sie, że jej nie polecasz.

Dzięki, tak niestety było. Miła czy nie, ma być dobrym lekarzem. Została mi polecona u innego lekarza. Zdziwiło mnie też, że przyszłam z badaniami które były zalecane a okazało się, ze miałam jeszcze mieć zrobione przeciwciała. Czyli zapłaciłam za wizytę by dowiedzieć się, że wmawiam sobie objawy. Może mnie nie polubiła, nie wiem ;)

Ja mam wizytę 22 lutego więc sama się przekonam jak to będzie :)

Ja też mam wizytę 22 lutego i dopiero wtedy wypowiem się konkretnie w tym temacie

Musze potwierdzić negatywną opinię, która się tu pojawiła.
Nie poznałam Pani dr osobiscie. Moja koleżanka miała wątpliwą przyjemność.

czekała w korytarzu około 4 h. Spore spóźnienie, szczególnie uciążliwe dla osoby bardzo, bardzo chorej.
jak Pani dr zobaczyla jej papiery powiedziała...że jest zmęczona i że taka długa historia choroby... na tym skończę. Ale ja się mocno znechęcilam... trudno uwierzyc, że lekarz moze mieć zero empatii.

Oczywiście zakładam, że jest dobra, a koleżanka miała pecha.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

monica moja koleżanka tez u niej była, jeden i ostatni raz. Też została tak potraktowana. Nie wiem, może wybiera sobie pacjentów. Ja jestem na etapie szukania endokrynologa, w sumie to już wiem gdzie pójdę. Zapewne do dr Rachonia, ma świetne opinie a jest dodatkowo specjalistą chorób wewnętrznych co jest dla mnie bardzo ważne.

Nie wiem, jaka jest dr Lewczuk, nie znam jej, ale ona też jest specjalistą chorób wewnetrznych, jak każdy endokrynolog - z wyjątkiem endokrynologów-ginekologów. Najpierw trzeba zrobić specjalizację z chorób wewnętrznych lub ginekologii, a dopiero potem z endokrynologii.
Co do opinii o dr Rachoniu - też jest różnie, nie tylko same dobre czy świetne.

janka a co to wnosi do tematu?

Wnosi wyjaśnienie - skoro piszesz, że o wyborze dr Rachonia decyduje fakt, że jest "dodatkowo" specjalistą chorób wewnętrznych, to wyjaśniam, że inni endokrynolodzy nie dodatkowo, a zawsze są specjalistami chorób wewnętrznych (lub ginekologii - jeśli endokrynolodzy-ginekolodzy).

super, już to napisałaś ale co to wnosi do tematu? yh...

I mam jeszcze jedno pytanie - czy dr robi usg tarczycy w swoim gabinecie?Czy trzeba robić je w innej placówce?

Pytam o dr Lewczuk oczywiście :-)

cenię twoją opinię.od 4 lat leczę się u dr llewczuk .góz endokrynny itarczycza.moje odczucie jest odmienne

G u z endokrynny to rzadkość, choroby tarczycy są częste, może p. dr lubi tylko te nietypowe przypadki i stąd takie rozbieżne opinie?

Inne tematy z forum

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...