Oliwia - ocena (1) Najlepszy pediatra jakiego było nam dane poznać! Jest Pani Aniołem. Pięknie... Oliwia złe rozpoznanie (1) Moje dziecko walczy z zapaleniem otrzewnej bo p.dr nie rozpoznała zapalenia... Justyna miła starsza pani z podejściem do dzieci (2) zadbana starsza Pani z dobrym podejściem do dzieci jedyny minus jaki... mama ani
rozczarowanie (3) Niestety od 5 lat uczęszczałam do doktor Bałandy i nie byłam zawiedziona do... Kasia ze Straszyna pediatra (2) My niestety się zawiedliśmy na dr B. Poznaliśmy ją na oddziale obserwacyjnym... motylek POLECAM (1) Bardzo polecam Panią doktor jest świetnym diagnostą, naszego starszego syna... m Opinia Sprzeczna (2) Jestem przerażona ogólną opinią o pani Bałandzie i wszechobecnym podziwem... Basia duże wątpliwości (1) Mam bardzo duże wątpliwości co do doktor. Jeżeli jest większy problem niż "... ojciec dziecka Nie polecam (1) Niestety nam również nie potrafiła pomóc - tak na prawdę nawet trochę... motylek Lekarka z powolania (1) Niesamowita osoba, zajela sie naszym dzieckiem bezinteresownie. Lezal na jej... Barbara Alicja Bałanda (1) Mądra, kompetentna, ogromna wiedza, lekarz z powołania a w dodatku bardzo... Rodzic wdzięczna - opinia (1) Nie zgodzę się, że dla dr bałandy liczą się pieniądze... ja zapomniałam... wdzięczna Bałanda (1) Doktor Bałanda super specjalistą jest niesamowicie fantastyczna lekarz z... Roksi doktor balanda (1) moje dziecko leżało na oddziale u Pani doktor.Bardzo miła i sympatyczna... Dorota L Dziekuje za pomoc! (1) Pani doktor bardzo elegancka sympatyczna z dobrym podejściem do dzieci.Będę... Mama Milenki ideał (1) Od 5 lat mój synek jest pacjentem pani doktor, niedawno dołączyła córeczka.... Olga lekarz oddany sercem dzieciom (1) lekarz oddany sercem dzieciom dudzicka Daj na Boże samych takich lekarzy (1) Cudowna, cierpliwa, rzeczowa, profesjonalna. Nareszcie lekarz który... Asmi Lekarz jak marzenie (1) Dr Bałanda to "zrealizowane marzenie" każdego rodzica. Cechy: profesjonalizm,... Mama polecam (1) kazde dziecko jest tym jedynym najwazniejszym..delikatnosc i zainteresowanie. Agata