Iwona - ocena (1) Pani doktor wspaniała, pełna empatii a przede wszystkim profesjonalizmu w... Iwona Katarzyna - opinia (1) Od kilku lat chodzę z dziećmi do Pani Doktor. Sympatyczna i ciepła osoba,... Katarzyna wspaniała doktor (1) bardzo mila i profesjonalista w leczeniu mała wnusia poczuła się lepiej po 1... halina
lekarz bożena kapiszka (2) W czasie wizyty publicznej nie ma czasu, nie ma informacji które pozwoliłyby... mama xxx - opinia (4) Pani doktor jako osoba na konkretnym stanowisku w Szpitalu Polanki razem z... xxx wizyta (1) niestety wielkie zawiedzenie myślałam że będzie więcej czasu wizyta bardziej... matka Pełen profesjonalizm (1) Wielokrotnie korzystałem z usług Pani doktor. Za każdym razem spotkałem się z... Mir nina - opinia (1) Cóż. Fajnie jest obsmarować komuś tyłek bez większej odpowiedzialności! Skoro... nina PEŁEN PROFESJONALIZM (2) Profesjonalistka w każdym calu, na podstawie wywiadu rodzinnego potrafi... mama 2-latka Bardzo sympatyczna i rzeczowa (1) Mój 6miesieczny synek choruje na AZS.Obecnie mieszkam w Anglii i nasz lekarz... Mama Oliviera bardzo dobra pani alergolog POLECAM (1) Chcicałabym podziękować za tak dobre określenie co jest z moją 13 miesięczną... kamila strzelczyk zbyt szybko (1) Szybko, byle jak ale za konkretną cenę. Bez diagnozy.Jedyne co trwało to... Iwona polecam!!!! (1) Bardzo dobry pediatra, zawraca uwagę na rzeczy, na których inni lekarze nawet... MW anioł (1) dziekuje za uratowanie zycia mojego dziecka celina SUPER SPECJALISTA (1) Sympatyczna, komunikatywna, ma bardzo dobre podejście do dzieci,potrafi... mama