osobiście nie polecam (2) Długie oczekiwanie na krótką wizytę, słaby kontakt z pacjentem, dziwne... Daria Nie Polecam (2) Niestety uważam że Pan Wydra rozmienia się już na drobne. Już do niego nie... Karina Polecam (1) Byłam pacjentką Doktora Wydry przez wiele lat. Mieszkam teraz w innym... Była pacjentka
ŻENADA (1) Te pozytywne opinie które słyszałam od koleżanek to cyba z czasów jak trzeba... Ola Nie polecam (1) Kiedyś to może i był człowiek z powołania i ludzki ale teraz traktują... Joanna doskaonaly dr Dariusz (1) Jestem pacjentka doktora od ponad 10 lat. Rewelacyjny czlowiek, lekarz z... Eliza Nie znam nikogo kto mógl by sie równać Panu dr Wydra. POLECAM (2) Nie znam nikogo kto mógl by sie równać Panu dr Wydra. POLECAM iwona Lekarz z powołania (1) Od kilku lat staralismy się o nasze maleństwo, niestety bezskutecznie. Na... pacjentka Dr Wydra to lekarz z powołania (1) Pan doktor jest bardzo symapatyczny, taktowny, reprezentuje wysoką kulturę,... Alicja warto (1) Na wizyte czeka sie długo,ale na prawdę warto. Ania to nie tylko lekarz,ale również człowiek (1) Jeżeli macie przykre doznania ze słuźbą zdrowia to polecam wizytę u dr Miło,... pacjentka Polecam !!! (1) Szczerze polecam to dobry specjalista. Jest konkretny, rzeczowy i... gość 100% pozytyw (1) Doktor Wydra to fantastyczny lekarz, byłam tylko raz na wizycie i musze... muszka REWELACJA!!!! (1) PAN WYDERKA WYMIATA!!!! :) BYŁAM U NIEGO PO RAZ PIERWSZY I NA PEWNO NIE... EWENEMENT ;):)))))) POLECAM !!! (1) POLECAM !!! Iwona pozytywnie (1) ja z moja narzeczona od początku ciąży chodzimy do dr. wydry! po tych naszych... drywa łukasz SUPER DOKTOR (1) KOCHANE MIEJSKIE BABY, PISZĘ DLA TYCH NIEZADOWOLONYCH SPRUBÓJCIE PÓJŚĆ DO... EMLA świetny specjalista (1) Fakt, na wizytę trzeba zarezerwować sobie trochę więcej czasu, bo nigdy nie... Joanna supper (1) Lekarz rewelacyjny- pelen ciepla i spokoju, ale niestety 3 h opoznienia,... anna Polecam ! (1) Trafiłam do dr Wydry. Rzeczywiscie rewelacyjny człowiek i super specjalista.... Joanna