Damian - opinia (1) ekspresowa i skuteczna naprawa, do jakości obsługi i cen też nie mam zastrzeżeń. Damian Jarek - opinia (1) Szybko i skutecznie naprawili mojego ASUSa. dzieki za fachowa poradę w... Jarek AdamN - opinia (1) Współpraca na najwyższym pozioie. Obsługa IT firmy przebiega sprawnie,... AdamN
Monika - opinia (1) polecam, firma rzetelna. miła obsługa, konkurencyjne ceny a do tego... Monika Julka - opinia (1) bezbłędna diagnostyka a potem szybka naprawa laptopa, nie spodziewałam się aż... Julka Filip - opinia (1) Działanie pogotowia komputerowego oceniam celująco. szybki przyjazd i... Filip Mateusz - opinia (1) Solidna i przede wszystkim uczciwa firma. Nie naciągają na niepotrzebne... Mateusz maciek87 - opinia (1) Firma na medal. Działaja na trójmiejskim rynku dość długo i znają się na tym... maciek87 Ewa - opinia (1) Polecam, sprawnie, niedrogo . Można też liczyć na profesjonalną obsługę klienta. Ewa Alicja - opinia (1) Bardzo pomocna obsługa, nie dość, ze naprawili mi usterkę sprawnie i... Alicja WeronikaB - opinia (1) pełna profeska, niewysokie ceny, sympatyczna i kompetentna obsługa. nie... WeronikaB Lena - opinia (1) Pogotowie komputerowe działa jak trzeba - natychmiastowa reakcja na... Lena Ala córka Kowala - opinia (1) Zadziałali szybko i oszczędzili mi duużo stresu ze sprzętem służbowym Ala córka Kowala KP - opinia (1) Najlepsi! Odzyskali ważny plik, ratując przy tym mój doktorat KP Przemo - opinia (1) Skorzystałem z pomocy w ramach pogotowia komputerowego. na wizytę technika... Przemo Patka - opinia (1) sprawnie, profesjonalnie i skutecznie. naprawa laptopa błyskawiczna a do tego... Patka Ala Koala - opinia (1) Super serwis, wymienili mi szybko klawiaturę po tym jak ją oblałam wodą :/... Ala Koala Damian - opinia (1) Badziewie. Wymienili mi dysk za 400 zł a w sklepie o takich parametrach... Damian Piotr - opinia (1) Szybka i sprawna pomoc, miła i kompetentna obsługa. Serdecznie polecam Serwis Piotr Naprawialem tam tablet Lenovo - bardzo polecam (1) Tablet przestal dzialac po upadku. Serwis przeprowadzil najpierw wstepna... Kacper