Polecam (1) Wszystko szybko i sprawnie a do tego w przystępnej cenie. Panowie w 2 dni... Nika Polecam (1) Po raz drugi załatwiłam matrycę w moim laptopie i panowie znów pomogli ;)... MonikaTK Pełna profeska! (1) Nic dodać, nic ująć - absolutnie super serwis! Powiedziałabym nieszczerze,... Milena88
Super zadowolona! (1) Dziękuję za szybkie usunięcie usterki, bo byłam w czarnej rozpaczy. W innych... Julia Polecam (1) Z serwisem systematycznie współpracuję od trzech lat - prowadzę sklep... Włodzimierz wysoka ocena jak najbardziej uzasadniona (1) Wysokie noty podyktowane są odpowiedzialnym i rzetelnym podejściem do... Robert Polecam Serwis (1) Polecam serwis drLAPTOP za profesjonalizm i pomoc w usunięciu usterki.... Zadowolony Klient POLECAM!!! (1) Szybko! Profesjonalnie! Mega tanio! I do tego przemiła obsługa! Polecam... mikely.28 Komputer jak nowy! (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug dr laptopa. Przede wszystkim zależało mi na... Karolina Polecam (1) Dostałem namiary na ten serwis z polecenia od kolegi. Naprawiał tam wcześniej... Sebastian S. Stały Pacjent (1) Z pomocy serwisu korzystam już od kliku lat. Są to sporadyczne naprawy ale... Marcin Polecam (1) Polecam ten serwis. Jako osoba która mało zna się na laptopach, zostałam... Jagoda ZLA DIAGNOZA. BRAK MOZLIWOSCI ODZYSKANIA PIENIEDZY. (3) Zla diagnoza - niepotrzebna sugestia wymiany matrycy za okolo 500zl. Po... Piotr Porządny i uczciwy serwis (1) Dostałem dwie opcje do wyboru z rekomendacją droższej ale trwałej naprawy.... Toshiba A300 Konkretna pomoc, dobry czas i przyjazna obsługa. (1) Konkretna pomoc, dobry czas i przyjazna obsługa. Marcin Warto (1) Witam Chciałabym polecić serwis DrLaptop ze względu na to, ze bardzo mi... Agnieszka Zbigniew - opinia (1) Ze względu na wyjazd służbowy musiał odebrać komputer tego samego dnia,... Zbigniew Zamiast naprawić, zepsuli bardziej i oczekiwali zlecenia kolejnej naprawy. (1) Laptop trafił do serwisu z uszkodzonym gniazdem zasilania. Za 150 zł gniazdo... Tomek ZADOWOLONA (1) niedawno naprawiałam laptopa w tym serwisie i muszę powiedzieć ze jestem... Aleksandra D. Jestem zadowolony (1) Jak widać po mojej ocenie jestem zadowolony i polecam ten serwis do małych... Barti