drugie urodziny chłopca- co kupic?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
hej. jestem pierwszy raz na forum rodzina i dziecko ale pomyslałam ze to najlepsze miejsce zeby zadac to pytanie bo kto lepiej jak nie mamusie wie co jest potrzebne brzdacowi:) moze pomozecie mi co mozna kupic na 2 urodziny chłopczykowi? dodam ze jestem jego chrzestna. pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: drugie urodziny chłopca- co kupic?

Lego duplo.Są różne zestawy od 2-5lat. Zestawy różnią się wielkością i ceną oczywiście. Polecam, bo warto. Nawet jeśli mały ma już lego i się zdubluje to nic się nie stanie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dokładnie to samo polecam,zabawki nie do zniszczenia a ile radochy, wszystko zależy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć.,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeszcze taki zestaw majsterkowicza : wiertarka, śrubokręt, takie auto do rozkręcania lub taki mini- warsztat .....dla chłopca w wieku 2-3 lata super sprawa :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://allegro.pl/item930586375_lampka_nocna_zolw_konstelacje_4_kolory_prezent.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ile takie klocki lego kosztuja?

klocki lego nie jest najlepsza zabwka dla dzieci. moj maluszek ma pelno roznych klockow to wysypie je i zostawia. Ja na waszym miejscu kupilam bym jakiegos misia ktory mowi. czasami patrze jak moj maluszek bierze wszystkie misie idzie z nimi do lozka i rozmawia z nimi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

rowerek, np. taki jest super http://allegro.pl/item937866509_rowerek_3kolowiec_kubusia_puchatka_smoby_444365.html

a coś tańszego: wiertarka Playskool
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jakies nie za drogie propozycje do kupienia w sklepie a nie przez internet to macie? bo nie zdaze z allegro zamowic bo urodziny sa po jutrze.

zobacz na dziale zabawek REAL, TESCO, CARREFOUR

o zabawkach to odrazu pomyslałam ale moze cos przydatniejszego dla dwu latka mozna kupic? ma ktos synka w tym wieku? moze mi powie co by sie mu przydało poza zabawkami? bo zabawek to wiadomo ze najwiecej sie dostaje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze to nie prezent na 2 latka, ale my ostatnio kupilismy chrzesniakowi w ikei taki bujak
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80131629
kostuje to raptem 30zl a maly caly czas sie bawi i jest zachwycony:D

To może jakas fajna lampka do pokoju z motywem z ulubione bajki?! Mój maly taka dostal z Autami i byl zachwcyony, do tego od chrzestnego zmaiast kolenych zabawek dostał tez z Autami dywan do pokoju i był zachwycony. A Leroy sa fajne dywaniki takie maly z mowtywami z róznych bajek

Rudziaczek - mój Mati uwielbia książeczki, ostatnio dostaliśmy Tuwima "Lokomotywa" "Rzepka" i "Ptasie radio". Cieszył się ogromnie. Poza tym bardzo lubi rysować, malować farbkami i kleić wyklejanki. Z zabawek to zaczyna interesować się samochodami takimi napędzanymi.

lampke do pokoiku juz ma bo kupywałam mu na świeta. nie ma jeszczeswojego pokoiku wiec dywanik to nie maja gdzie połozyc.

dzieki dziewczyny za pomoc. rozejrze sie jeszcze po sklepach i moze cos mi wpadnie do głowy.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to może jakis zestaw z ciastoliną? to niby tez zabawka ale moim zdaniem bardzo kształcąca i wyrabia zdolnoci manualne. Moj maly ma taka z wyciskarka juz ponad rok....

Ja mam synka ktory dopiero bd mial 2 latka. My mu wczesniej kupili taka podkladke na ubikacje z drabinka ze sam wchodzi ok 104 zl super sprawa. popatrz na allegro.

moj synek oszalał na punkcie robotów, wydałam troszkę ale opłacało się teraz ma tAAKIEGO ROBOTA. udało mi się znalkeżć wypasiony prezent na fabryka-robotów (dot)pl

ja kupowałam klawiature którą teraz sprzedaje ,dobrze rozwija dziecko i uczy naprawde swietna gra do rozwijania i żeby dziecko zająć polecam.

rowerek albo taki komputerek-laptop z muzyką, nauką mówienia itp. - super sprawa mój chrześniak miał dwa takie :)

dzieki dziewczyny juz kupiłam:) i juz po urodzinach dawno:)

Inne tematy z forum

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...