drzwi wewnątrzlokalowe.

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Gdzie kupić drzwi wewnętrzne... dobrej jakości i niedrogie... montaż mnie nie interesuje, bo wstawi mi e moja ekipa...zastanawiałam się nad komfortem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: drzwi wewnątrzlokalowe.

mogę napisać gdzie NIE kupować - w hipermarketach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zanim kupisz wpadnij do sklepu PORTY w Rumi po lewej stronie od wjazdu do Auchana..

ja polecam drzwi Porty, użytkujemy je od prawie 3 lat, jesteśmy z nich bardzo zadowoleni :)

Zaczynam się rozglądać za drzwiami, ale ciężko jest coś wybrać :/ co polecacie? (Porta ODPADA)

porta jest droga... zdecydowałam się na drzwi dre... ceny wydają się rozsądne... teraz tylko zamowić

A-JEDEN.PL

Polecam Pol-Skone, drzwi sosnowe Włoszczowa, sama osobiście mam drewniane. Nie polecam Dre słaba jakość, Porta kiepsko z reklamacjami,

dokładnie DRE kiepska jakość, sąsiedzi mają

u mnie porta odpada bo ich drzwi u mojej Cioci (wszystkie!!) same sobie robią antyreklamę. Jak jeden mąż wszystkim odeszła okleina od dołu do góry z każdej strony!! dodam że w mieszkaniu nie ma wilgoci, jest codziennie wietrzone i całe grzane, czyli w tych warunkach nie powinno się nic im stać, ale... że po gwarancji jedynie zostaje klej i jechane samemu :/ szkoda tylko że drzwi takie drogie a taki szajs :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o kurcze to faktycznie koszmar

polecam Stolbud- Włoszczowa, najpierw wstawiliśmy wejściowe do mieszkania, tak byłam zadowolona, że od razu zamówiłam wewnętrzne i są super, na razie bez zarzutu (mamy je dwa miesiące) ładne i można wybrać naprawdę nie drogie....

Ja nawet nie pamiętam jakiej fimrmy dzrwi mamy ale facet nas obsługujący powiedział,żebyśmy nie przepłacali i nie brali takich ocieplanych i z jakimiś bajerami bo mieszkany na samej gorze, a to zdędny wydatek. Zapomniał tylko dodać,że takie zupełnie puste nic nie wygłuszają i słychac dokładnie wszytsko co dzieje sie na klatce....

Najlepsze w dobrej cenie z super montażem w
http://www.a-jeden.pl
Polecam

to ja się zareklamuję chociaż strona już nieaktualizowana jakiś czas http://alisier.pl/kontakt

drugi nr telefonu

Inne tematy z forum

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (137 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...