dwie druhny?

Temat dostępny też na forum: Wesele
moja pani ma dylemat..czy mozna miec dwie druhny i np jednego swiadka..lub tylko dwie druhny...pomozcie!

pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dwie druhny?

Pewnie ze mozna miec dwie druhny, tylko po co wystepowac w takim dniu w otoczeniu dwoch innych ladnych (zakladam) babek?
Lepiej sobie dwoch swiadkow wziac

.

,

co rozumiesz pod słowem druchny, jesli chodzi o swiadków to nie wazne jakiej są płci byle byli pełnoletni , a jesli chodzi o druchny to czy twoja pani marzy o rządku panienek ubranych w koszmarne rózowe sukienki jak w amerykanskich filmach ??? i czy ta tradycja u nas tez funkcjonuje??

nie.....chodzilo o swiadkow..czy moze ich byc trojka np...ale to juz nie aktualne...dzieki i pozdrawiam

druhny druhowie maja pusto w glowie.Ilosc druhn i druhow jest statutem nie ograniczona. Wskazana jest liczba 247. Wiec wiekszy hotel albo na promie w srefe bezclowa.

Po co te głupoty?

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...