Re: dziewczyny..ratunku,,,pilnie potrzebuję
white_rabbit
(14 lat temu)
Jesli faktycznie zniszczylas metki, to masz racje ze szukasz czegos. Aczkolwiek watpie, zeby ktos dal Ci taka metke...
Nie wyobrazam sobie dac prezentu bez metki, na jakakolwiek okazje. Nie kupuje tez na Allegro u sprzedawcow, ktorzy pisza ze metka w srodku moze byc zniszczona lub wycieta. Nawet jesli papierowa jest w idealnym stanie a rzeczy nowe. Dla siebie to mi obojetne, ale dla kogos w zyciu.
Ja wolalabym dac zalane metki niz zadne. I nie wiem czemu je wyrzucilas, to bez sensu szczerze mowiac. Co moze sie stac z metka po zalaniu? Ja kupowalam niedawno w Kruku kolczyki, oprocz metek mialy certyfikaty autentycznosci, pudelko i sporo innych papierow, nie wiem jak cos takiego mozna doszczetnie zniszczyc woda. Przeciez nie sa pisane piorem. Ale np. tzw. "zloto" kupowane w Grecji czy Turcji, zadnych metek i certyfikatow nie ma, i jesli ktos sprzedaje to jako zloto to wiadomo, ze szuka tylko naiwnych, ktorzy za male pieniadze chca miec cos niby zlotego.
Nie pisze, ze chcialas kogos oszukac, moze ktos oszukal Ciebie, a moze jakims cudem faktycznie woda zniszczyla metki. Ale jeszcze raz spytam, dlaczego je wyrzucilas?
5
1